voor mijn vrienden die heel gevoelig zijn…

Ik zal een paar tips geven om deze bizarre tijden door te komen…

🌟 – focus – focus op dat waar je controle over hebt & dit niet alleen met je verstand zeker ook met je emoties die je kunnen overkomen bij het zien van de beelden en het nieuws

🌟 – emoties zijn ok – emoties die je voelt mogen er zijn. ze zijn er omdat het je raakt, maar ze zijn ook weer even vlug weer weg, laat ze vliegen als ze vliegen!

🌟 gedachten zijn krachten – ook negatieve en zorgende gedachten – wat je kracht gaat geven gaat groeien, het is aan u de keuze – welke kracht kies je? – PLUS TIP – zorg dat JIJ ZELF krachtig genoeg bent om aan de vele collectieve angsten en verwarringen kan weerstaan – & wij wonen hier en sturen liefde naar heel de wereld…

🌟 bewustwording en bewust zijn – ja het raakt ons allemaal meteen wat er NU in de wereld gebeurd ! handel ernaar binnen uw mogelijkheden en vooral vraag hulp wanneer je die nodig hebt.

🌟 stuur energie – vele van ons zijn energetisch aan het werk, we weten allemaal dat energie sturen echt goed werkt vanuit liefde. het kan zijn dat je anders gaat dromen, luister naar die dromen, schrijf ze op, misschien zit er een opdracht in voor je zodat je energetisch kan groeien!

🌟 gebruik je mala’s! je mala’s helpen je bij het ‘mediteren’ om weer bij jezelf te komen, dat gaat je sterkte zijn van je toekomst.

🌟 ga de natuur in en geniet van lekker eten en goed gezelschap.

2 gedachten over “voor mijn vrienden die heel gevoelig zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s