van 3D naar 5D #virus

ik ga een beetje los schrijven

mijn vorige post van vandaag – niet voor, niet tegen – het is een persoonlijke keuze – is helemaal in 3D kijkpunt geschreven.

maar

laat ik eens even heel eerlijk zijn, ik leef het liefst in 5D

laat ik even kort zeggen wat in de volksmond 5D is – het is een spirituele groei – naar een hogere frequentie.

spiritueel gezien jezelf in een hogere frequentie laten groeien en daarin ‘leven’. wat trouwens heel veel mensen beogen en ernaar streven.

de inwijdingsweg kort en bondig gezegd.

ok en dan nu mijn los schrijvend blogje over mijn 5D ivm het virus en mijn 3D acties.

In 3D krijg ik mijn uitnodigingen aan en heb ik me en ga ik me dus ook laten vaccineren. Ik blijf de 3D uitnodigingen opvolgen omdat ik me als aardse mens verbonden voel met veel aardse mensen en ik blijf geloven dat ik alleen door in dit lichaam te leven deze les moet aanvaarden door de balance op te maken – hoe ik als aards mens leef – en daarvoor dus ook een offerschap moet doen – dus mijn vaccin – gaan halen.

ik ben een ziel in een lichaam met hart en ziel op aarde, dus ik ga mijn verantwoordelijkheid aan omdat ik niet het leven van een onafhankelijke beleef en dagdagelijks met ‘mensen’ in contact kom.

ik ben risicopatiënt en weet heel goed wat dit betekend voor mijn immuunsysteem. – ja ik heb kleine kwaaltjes omdat mijn immuunsysteem zich heeft moeten aanpassen – ja idd, ik zie het als offer –

zo, dat is dus mijn 3D balance.

verder dan dit gaat die in essentie niet, de rest is ballast maar wel altijd te evalueren om mijn verantwoordelijkheid te evalueren.

en dan nu 5D!

wat vooraf ging aan de eerste vaccinatie…

ik heb mezelf heel bewust bezig gehouden aan een aantal handelingen die me versterkte zowel in het traditionele welzijn – mentale en fysieke coaching en healing – en in het 5D gebeuren – healing in 5D – om mijn vermogen deze informatie en healing die ik nuttigde en mocht leren ontvangen en door ervaring kon ontvangen en vertalen er ook werkelijk iets mee te doen.

daarbij gebruikte ik tools en studeerde ik net dàt wat ik nodig had.

dus ik heb me voor de eerste vaccinatie bewust bezig gehouden met het verhogen van mijn trillingsfrequentie en me versterkt in het ontvangen van de informatie die van toepassing was voor mijn – reis – naar mijn vaccinatie en het versterken van de periode erna.

*dit is gewoon een voortzetting van dat waarmee ik al 10 jaar mee bezig ben en met veel ervaring in mijn rugzak – 20 jaar – mijn weg kon bepalen in dat wat voor mij haalbaar is en gaat worden.

na het 2 vaccin heeft mijn lichaam zich moeten aanpassen en heb ik mijn zielstrillingsniveau kunnen verhogen terwijl ik – op vakantie – een dag en een half in bed stak.

de dag erna – de ochtend in de zeemist – maakte ik een bijzondere 5D aanraking mee – op het strand – dus ja ik was erdoor – namasté –

Kijk en net dàt is waarvan ik voel dat het voor de mensen die ervoor open staan – net de nieuwe wereld – gaat zijn.

De inwijdingsweg – de weg van de held – gaat altijd over

  • het lichaam
  • het hart
  • de ziel

ja hebt als ziel een lichaam waarmee jij mag leven hier op de aardse sferen en je mag als ziel leven hier op aarde omdat jij dàt zelf hebt gekozen!

kort en bondig gezegd

just figure it out hoe jij je aardse leven gaat beleven en leven in uw aardse tijd hier op aarde!

het lichaam is – de tempel – het voortuig – de verbinding – het orgaan – waarin en waarmee jij leeft en alleen JIJ beslist wat en hoe je ermee leeft.

je hebt een verstand ontwikkeld en gekregen dat de 3D wereld kan verweven met de 5D wereld, als je het gebruiken kan in de beide realistische werelden van de twee.

ja verstand is eigen aan je gedachten en je geloof.

ook gelinkt aan het ego!

NIET AAN JE EMOTIES – ook al kan je het zo wel aanvoelen. Emoties hebben en voelen is heel dikwijls – zo niet altijd – 3D feelings.

Dus kort en bondig

ik heb me nooit afgevraagd of het vaccin voor mij – goed of slecht – ging zijn – of – hoe ik me er ging bij voelen –

– maar wel –

hoe kan ik die transformatie van het vaccin en de 3D beslissing van buiten uit, goed transformeren in mijn lichaam, hart en ziel naar 5D of zo dicht als mogelijk naar 5D –

mijn intuïtief vermogen heb ik nooit een vraag gesteld, ik heb het versterkt om de nodige signalen op te laten vangen en me dit te versturen zodat ik er iets mee kon doen en die informatie ook kon inzetten om mezelf te versterken.

mijn lichaamswijsheid en mijn celgeheugen heb ik geheeld waar het nodig was en ik ben mijn kwetsbare ‘stukken’ in kaart gaan brengen en daarom extra bescherming en zorgzaamheid op gaan geven.

  • wat heb ik nodig
  • wat heeft dit nodig
  • wat kan ik doen om dit te versterken

dàt was een fysiek proces die verstrekkende healing teweeg bracht en in mijn omgeving ook voelbaar was.

mentaal ging ik mijn voorbereiding in in volle relatie crisis.

wat maakte dat ik verder moest studeren over de relatie naar mezelf met mezelf en verder de coaching beurten ging opdrijven.

mentaal was dit nog de grootste uitdaging om mezelf te verhogen naar 5D in de hele vaccinatie regelgeving.

Niet voelen maar doorvoelen, niet doorvoelen maar ook in ervaring omzetten, niet alleen in ervaring omzetten maar ook transformeren, in alle tijd en ruimte…

Yes!

al moet ik eerlijk zeggen JA het is een pittige hoor – ik zwalpte ook nog van 3D naar de plaats waar ik ooit 5D had mogen aanraken – de zeemist op het strand – de hele zuivere christusenergie healings – die ik niet kon vasthouden vanwege te veel 3D stress in mijn dagdagelijks leven.

Te weinig aandacht aan 5D handelingen deden me afgelopen weken tijdens een periode van heldere dromen me de das om en ik kon geen enkele informatie onthouden laat staan vertalen.

de antwoorden op het collectief gebeuren om samen te groeien en te versterken om bovenuit de universele veranderingen mee mogen te ‘besturen’ zijn helaas de laatste weken aan mij ontsnapt.

daardoor zit ik nu met een energie lek.

en moet ik opnieuw verhogen naar 5D.

ik heb nog tijd – op 4 januari – krijg ik mijn 3de boosterprik.

vanmorgen was het volle maan – de laatste maan van het nieuwe jaar.

het enige wat mij nu helpt is in mezelf keren, rust nemen en luisteren naar mijn lichaam.

het kan ik heb er de tijd voor!

ik heb een week tijd – een onderbreking – en weer tijd hiervoor –

ik kijk er enorm naar uit.

Kijk

het is heel éénvoudig!

dé les die we moeten leren collectief is – uit de collectieve ‘slaap’ komen –

wat die les is is voor iedereen persoonlijk!

dé les die we moeten leren persoonlijk moeten leren is – het ego zijn wij niet –

wat die les voor iedereen gaat inhouden is ook heel persoonlijk!

dé les die we gaan inzien is – het voelen dat we doen is dat werkelijk het voelen wat goed voor ons is –

wat die les ook gaat teweeg brengen gaat zeker een verandering geven

dé les wat we moeten leren collectief en persoonlijk is – realisme en authentieke bescheidenheid en kwetsbaarheid een kracht is –

je weet wel – het evenwicht – van de zin van iedereen zijn bestaan – we are not alone – ying en yang – mannelijk en vrouwelijk –

buiten het ego om.

wat die les ook gaat zijn voor het collectief geheugen, de schaduwkant van het collectieve en het persoonlijke en het leven van ieder van ons, met een stem en zonder een stem, is ook voor iedereen persoonlijk.

Dàt is 5D gelinkt!

en nog zoveel meer natuurlijk…

Wanneer je in 3D blijft hangen ga je steeds in wit zwart – voor en tegen – blijven hangen en blijven navelstaren.

dan kan je nog je hele huis vol zetten met edelstenen en als verstandelijke healer aan de slag zijn, het helpt niet om naar 5D te evolueren.

Ik heb vandaag besloten bij deze volle maan om er nog een extra jaar – aan te plakken om mezelf toe te laten om in mijn tempo te ervaren en te beleven wat ik in mijn verhoogd trillingsniveau allemaal kan beleven en vertalen.

– en te delen naar de mensen die willen meegroeien zonder ego –

het gaat nog stil (en oorverdovend) worden het komend jaar…

dat begint voor mij vandaag!

in alle rust maar wel in groei rust…

dàt is de les die ik heb verkregen doorheen heel de 3D maatregelen en vaccinatie verplichtingen – die in mijn ogen geen open keuze zijn – vanuit mijn 3D realisme…

Ik wens jullie allemaal een fijn niet begin van een bijzonder jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s