Mijn beeld van morgen

mijn morgen in beeld.

ik deel dit omdat vanaf deze week veel gaat ‘veranderen’…voor jullie niet echt zichtbaar voor mij persoonlijk wel voelbaar en binnen x aantal maanden wel zichtbaar. alles gaat voorbij.

zo heb ik gisteren mijn mala uit elkaar geknipt, bepaalde edelstenen zijn door mezelf opgebruikt om nog verder te dragen.de tassel klopt van kleur niet meer, mijn mala heeft en geeft nog steeds zijn sterkte af, maar nu in een iets andere verbondenheid.

eigenlijk is het allemaal zo simpel!

ik heb nu 6 maanden heel actief aan het revalideren geweest op veel verschillende niveaus – mentaal, fysiek en in mijn energetisch lichaam – dat alles heel aards in het NU een eenheid is geworden. nog fragiel maar wel sterk – aanwezig – vanuit mijn bekken en mijn heup – = mijn nectar – zoals mijn healer het gisteren benoemde.

– OHHHHH Esther welk werk heb jij gedaan?! welke stroming heb jij bij?! 🥳

– van een hoger bewuste en hoog aanvoelende soms zelfs verdwalende ziel – naar een hele aardse zelfbewuste vanuit eigen bron levende – vanuit eigen nectar – vrouw in het NU levend. met het behouden van mijn eigenschappen in het hoger bewuste hoog aanvoelende en vertalende eigenschap – die ik in mijn mala’s gebruik – maar dit wel vanuit een sterke geaardheid en met bewust energetisch aanvoelen van de energetische wereld om ons heen.

DAT is werk van een leven! Dit KAN je niet doen op 123!

Het is veel investeren, letterlijk en figuurlijk. gecombineerd met de nodige kennis en bewustzijn en vooral van ZIJN…maar ook zoals Jung het beschrijft – van de hergeboorte – in de leeftijdsgroep waar ik in zit.

wat heeft dit nu met mijn werk als mala maker te maken?

wel vorig jaar verkocht ik op 4/03/2020 mijn eerste bohoketting. zo noemde ik die ketting toen.

vorig jaar verkocht ik de eerste ‘mala’.🥰

toen!

toen was ik wie ik was en was ik inderdaad de weg ingeslagen die ik graag nog lang bewandel. maar toen is nu helemaal niet meer!

nu ben ik nog steeds in een transformatie & weet van mezelf dat ik aan het einde ben van één van de belangrijkste reizen in een mensenleven.

mijn laatste mala was in het begin veel te krachtig voor mij, ik heb hem ongeveer een half jaar gedragen en nu krijgt hij vandaag een nieuw begin. hij heeft me mee gebracht op mijn reis naar dit doel en me zelfvertrouwen gegeven op die weg naar mijn eigenste ZIJN.

niets meer niets minder.

maar zoals je weet – alles gaat voorbij -onze dieren spiegelen heel goed wat er aan de hand is hier in huis.

verbroedering in het samenzijn, maar niet in het samen ZIJN –

🥰
😇
🙏

de korte halsketting is er ééntje van granaat, morganiet en robijn.

gisteren moest ik aan de slag met zijden draad omdat mijn knoopdraad veel te dik was om door het geboorde gaatje te duwen van de prachtige granaat parels.

🙏

dat alleen al zegt boekdelen en is een absolute synchronie waarom ik die korte halsketting moest maken. de zijden rijgdraad is zacht en heel fijn, glad en prachtig glinsterend, met een fijne naald reeg ik en knoopte ik mijn korte halsketting. heel andere benadering in het maken van een edelstenen juweel als een Chinese of Japanse knoopdraad.

ik worstelde even met de zachtheid, met de gladheid en moest meermaals diep ademen om bij mezelf te blijven en heel gericht te blijven rijgen. op een uurtje was het af.ik wenste echt NU – bijna een week na de aankoop van de granaat parels en robijn hanger – echt over te gaan tot het dragen van mijn juweel.

maar iets lukte niet echt, het einde…

het einde

het einde van een nieuw begin…

ik heb deze nacht gedroomd dat ze vanuit Spanje mij kwamen interviewen over mijn mala werk en waarom ik mala werk doe.er kwam van alles tussen ik begon aan mijn verhaal en moest weer stoppen omdat ‘ze gingen eten’ en dan weer opstarten en dan weer stoppen…snel wat foto’s nemen zonder mooie kleding aan – in mijn beleving – en dan vertrokken ze zonder een volledig verhaal van mij als mala maker maar wel met prachtige uitvoerig uitgekozen foto’s van mijn werken als mala maker…

wel dàt zegt nu echt alles!

het is allemaal niet voor niks dat dit allemaal binnen een aantal dagen zich afspeelt.

of beter

” Waar jouw angst is daar ligt jouw taak.”

CG Jung

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s