tussen pauze

ik heb vandaag nog eens twee websites van mij weg gehaald die ik nog had – ik maakte zonder ik het wist reclame voor een andere coach die in beeld als naam had en eigenlijk toch wel veel tekst van me over had genomen – hmmmm – ik hoop dat ze één jaar lang er plezier van gehad heeft…

ik zit in een tussen pauze

al één jaar lang met Ka Sry bezig ondertussen, al ben ik pas echt mala’s gaan knopen als ons Fien is gestorven – na 9 maart – .

ik heb ondertussen nog twee begeleidingsboekjes geschreven voor mijn methode en mijn model dat ik dit jaar helemaal ga fine tunen om in een corona veiliger jaar op de markt te gaan brengen naar coachen toe. nu heb ik er nog geen zin om een risico te nemen.

en heb ik nu geen pijn meer in mijn heup, al is die nog niet genezen, maar we zijn terug op weg, nu vanaf 0 beginnen om binnen 8 jaar in Santiago de Compostella te staan.

ja de reis is ineens gekanteld sinds een paar dagen!

joepie!

dus echt een kantelpunt – een tussen pauze –

want ik ben echt in mijn winterrust.

ik kom amper buiten voor een lange en zelf korte wandeling…

even het blokje om met ons Rozie, dat wel maar verder hmmmm nee deze winter niet echt naar buiten geweest…

gisteren heb ik mezelf een cadeau gedaan!

“Soms krijg je een steen niet uit je gedachten. Deze zoutlamp moest blijkbaar bij mij zijn. Ik zag hem enkele weken geleden bij Juliette in mijn edelstenen winkel en voelde me meteen aangetrokken door deze lamp. Maar dacht, neee eerst investeren in parels van goede kwaliteit. Deze morgen stond ik op en zei, het is een goeie dag om een steen voor je en je gezin te kopen 🤗😊Ik ben eerst nog andere noodzakelijke boodschappen gaan doen om een impuls aankoop uit te stellen en zeker te vermijden. ~ zeker als het over stenen gaat ~En toen er tijd was toen…. heb ik mezelf een grote witte zoutlamp kado gedaan…Ik ben er heel blij mee. Op het juiste moment de juiste energie”

dat is zo, en vandaag was er dit;

“De hemel op aarde voor mij elke morgen maar vandaag met een plusje. Een prachtige streng morganiet van bij Juliette ❤️#zoutlamp#dagboek#theartistway#mylifestory

Yesyesyes ❤️

mijn witte zoutlamp van bijna 15 kilo

dus ik ben echt in een tussen pauze in mijn leven, en ik ben er best tevreden mee!

ook al ben ik de zaadjes aan het selecteren om te kunnen gaan zaaien de komende tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s