Het is net op het randje…

de meeste mensen krijgen een IQ coëfficiënt van 100.

ik vraag me af waar we naartoe gaan met de wereld vandaag eigenlijk?!

ik luister al een hele dag naar de radio en ik denk OMG wat is dit !!!

dat Trump dit ging doen dat stond in de sterren geschreven, maar we gaan toch niet zeggen dat we net dat gaan ‘achterlaten’ waar onze overgrootouders jawel ONZE OVERGROOTOUDER 2 oorlogen hebben voor moeten door staan!

jongens zo lang is het niet geleden hoor! iets meer dan 100 jaar nog maar! hebben we dan niks geleerd?& trouwens aan alle kanten hebben we zulke wereldleiders als Trump!

we kunnen daarvoor onze ogen toch niet sluiten?

maar goed, het zullen de mensen zijn met een IQ van meer dan 100 en de andere met een EQ van meer dan 100 want anders…ja wat anders, we zijn in 8 jaar naar de jaren 30 geëvolueerd – heel veel het zelfde…

We zitten in de grootste gezondheidscrisis ter wereld!

GVD de halve wereld is op de vlucht, door geweld, door het klimaat, door honger, door…GVD het klimaat laat land gewoon in zee verdwijnen! GVD een eiland zegt van het alleen te kunnen en gaat volledige LD door een gezondheidscrisis. GVD wat gezonde voeding is is met meer dan 30% duurder geworden. GVD we hebben gekeken en gekeken en gedacht, dit overkomt ons niet! Maar GVD het kan wel!

En laat ons eerlijk zijn!

we zijn al meer dan 10 jaar in een vrijheidsillusie aan het leven, toen nog een beetje met goede leiders, maar sinds een paar jaar met wat? een narcist die aan ALLE knoppen draait – samen en alleen – van de hele wereld?!

Goed, ik zal even kalm worden, maar mijn zoon van 8 zat te kijken naar het nieuws – schoolopdracht – en vroeg, mama wat doen die mensen nu eigenlijk?

Ik zei – geschiedenis maken schatje – en dacht – hoe is het in Gods naam mogelijk…

Een democratie is maar pas zo sterk als er een goed beleid is! en dan nog.

In vele landen leggen de overheden machten nu de persvrijheid aan banden, en wij doen gewoon verder? waar hebben onze overgrootouders eigenlijk voor gestreden?!

och ja ik ben maar ik in een klein provincie dorpke in het kleine BE, daar is dan ook alles mee gezegd volgens mij…maar ge gaat nu toch niet zeggen dat ik de enige ben die hier zo over denkt, dat kan toch niet…

https://radio1.be/tag/online-luisteren

4 reacties op ‘Het is net op het randje…

 1. Lieve Esther, ik lees hier alleen woorden vanuit 3D; en de werkelijkheid van 5D dat het voor jou veel gemakkelijker maakt. En ik weet ook dat je vaker vergeet om die stap te zetten; en dan ben ik er weer om je eraan te herinneren dat je jezelf vastzet. Zet dus je schakelaar weer om! Niemand begrijpt dit, maar je weet wel beter! 😉

  Like

  1. ja ik weet het Jan Willem, ik leef meer in de andere dementie als ik mala’s aan het maken ben… ik heb het lastig met de blog hier eigenlijk, want ik wil niet meer bloggen zoals ik het heb gedaan…
   het is mijn medium misschien niet meer, ik weet het niet op deze moment…
   jij weet dat en ik probeer me nog steeds aan te passen aan mijn lezers publiek hier…
   ik moet even niet bloggen denk ik…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s