graag een nieuw dagboek

gisteren heb ik 2 uur lang met mijn sparring-partner aan het facetimen geweest.

hoe bouw je een praktijk op als jet corona is?

voor de zoveelste keer mag je geen energetisch werk doen op je behandeltafel en dus zoals ‘wij’ ook geen aangepaste begeleidende coaching sessies.

hmmmmm

ik sta nu op het punt om echt zelfstandig te worden en niet meer te leven met de handrem op.

energetisch werkt dat toch niet!

maar hoe doe je dat dan hé…

kosten baten analyse is een mooi woord maar het is toch behoorlijk confronterend ook.

mensen volgen wel, maar het liefst niet zichtbaar als het over energetisch en psychologisch werk gaat.

nee, we blijven allemaal – normaal – op sociale media…

in de praktijk is het natuurlijk anders, achter de deuren van een healer is het een ander verhaal – tot de overheid de deuren sluit – omdat ze ervan overtuigd zijn dat psychologen veel meer impact kunnen hebben op het welzijn van de kinderen – tieners – en volwassenen…

daarom zijn we allemaal van slag natuurlijk!

maar goed dit dit gezegd zijnde…

ik wil er aan beginnen en ben dus aan het werk achter de schemen.

langzaam maar wel heel gericht!

acties blijven niet uit!

het dagdagelijks wandelen met ons Rozie zit er in, revalideren kost veel tijd en energie en jawel echt diep gaan graven bij jezelf en alweer bron en ziel werk leveren is echt werken.

maar ik doe het graag.

de uitdaging blijft om dit alles in een analyse te steken van uw energie, doel, ziel en hartsverbinding te blijven creëren maar ook om er van te genieten, jezelf er mee te blijven voeden en jezelf mee te laten groeien.

dàt is het doel!

en voor mij is dat heel hard werken!

ik weet dat ik veel meer tijd nodig heb om in mijn wereld alleen – met mijn gezin – te zijn dan buiten huis – mijn ding te doen – dus ik weet als ik met projecten naar buiten ga in die tijd ook genoeg moet kunnen verdienen om de periode achteraf te kunnen overbruggen.

want nee bandwerk is mijn werk absoluut niet!

en dàt is de oefening.

waar gaat mijn rendement van energie en budget naartoe!

een les in welzijn, ook als opnieuw startende ondernemer.

&

jawel ik heb een terrashaard op de kop kunnen tikken op een site die een goede uitverkoop deed!

dus ik heb alle elementen nu in huis dit weekend!

ik heb in de grote solden ook goede stap winterlaarzen gekocht, als ze niet goed zitten is het niet erg, waarmee ik door het lange gras naar mijn eik kan stappen – mijn oude wandelschoenen zijn versleten – ook al ga ik de zool zelf plakken ze zijn niet meer waterdicht…

dus laat die winter maar beginnen!

volgende week grote opruim!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s