alle 3 negatief

we zijn er door!

we zijn erdoor!

we hebben geen covid19 opgelopen!

oef blij!

en nu kan ik verder!

https://www.facebook.com/KaSrymalasenpraktijk/

3 reacties op ‘alle 3 negatief

 1. Foei met je *we zijn erdoor!* Jij als spiritueel gevorderd iemand weet dat je niet besmet kunt worden door covid en dus is jouw trots een beetje ‘ongepast’ (als je mij dat wilt toestaan!). Daaruit blijkt namelijk een innerlijke onzekerheid dat je besmet zou kunnen worden. Als je je daarop steeds concentreert, kan je niets overkomen. Bijvoorbeeld door iedere keer dat je de deur uitgaat om boodschappen in de super te doen, je bewust bescherming te vragen om daarmee een beveiligd gevoel is hebben en geen ongerief zult meemaken. En dit is het euvel waaraan ook bijna alle spirituelen zich schuldig aan maken omdat ze beter hadden moeten weten. De kwetsbaarheid van de mens toont zich dus op alle fronten even duidelijk. Namasté

  Like

  1. Ohhhh Jan Willem ik weet heel goed wat je schrijft! Ik weet dat inderdaad! Hier zijn we verplicht vanuit de overheid bij het minste van ‘dezelfde klachten’ van je te laten testen. Als ik dan toch getest word dan wil ik ook graag het resultaat weten.
   Er is toch een serieus verschil tussen – het voelen in je spirituele bewustzijn – en het collectieve waaraan je als burger je moet voldoen hier in België…
   Ik wist dat ik geen covid19 had en wij zouden hebben, maar we zijn verplicht om ons te laten testen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s