luister zeggen ze…

wat ik heb geleerd?!
is dat als;
– je verbonden bent met wat leeft dicht bij je dat dàt leven ook voorbij gaat en je er goed vanaf kan zien.
– als je verbonden bent en de liefde geeft die je kan geven – ja ook de dingen die je fout doet omdat het nu éénmaal een leerschool is het leven – en dan onverwacht toch te maken krijgt met de dood het veel harder ‘binnen komt’ als dat je niet of minder verbonden bent.
– als je gewoon minder verbonden bent met alles wat leeft en meer je gaat verbinden met spullen is het leven veel makkelijker!
– verbinding geeft liefde – en die is allesomvattend, maar confronteert je ook met je eigen sterfelijkheid en dat is heel pijnlijk – of toch in het 3D denkend brein – knipoog naar Jan Willem –

het leven is bij mij in absolute overgang, ik word met de sterfelijkheid van mijn dierbare dieren geconfronteerd omdat ik net daar voor leef.
LUISTER zeggen ze. LUISTER !

nu is mijn verbondenheid op zijn hoogtepunt, iets té mag ik stellen als ik in het 3D verhaal blijf hangen en super de luxe als ik in de overgang naar 5D ga.

de verbondenheid met het leven – leven en laten leven – is ingedaald en de betekenis is bijzonder diep te beschrijven.

maar wat is daarvan nu de betekenis in mijn leven op dit moment?
ik kan er maar één uitleg aan geven NU – ik ben aan het schipperen in het leven in 3D – waarvan ik voel dat het niet meer bij me past, waar ik naar opzoek ben om een goede balans te installeren in mijn leefbaar leven van het dag dagelijkse en mijn professionele bezig heden – & naar de essentie van mijn leven in verbinding staan met het leven hier en het leven ‘daar’.

laat ik even eens heel eerlijk zijn, nee ik heb niet genoeg soulfood om me echt gelukkig te voelen in mijn spirituele eigenheid. ook al weet ik dat dat gegeven een ‘aanvaarding’ vraagt omdat de mensen waar ik wel soulfood kan vinden fysiek niet dicht bij me wonen.

de soulfood die ik zoek is niet te vinden bij ‘eender’ wie. nee ook niet bij het sjamanisme – dat is al voorbij in de 5D – nee ook niet in de kaarten – nee ook niet in de tijd reizen – nee ook niet in de prachtige beelden in het mediteren, nee ik ben een vertaler, ik ben iemand die communicatie zo hoog in het vaandel heeft en er dus dag en nacht mee bezig is.

die soulfood!
uitsluitend van de energetische overdrachten vanuit het leven.
de natuur, de kleuren, de geuren de geluiden, de zweefvluchten, de dieren, de insecten, de aarde de lucht en alles wat daarin en daarrond leeft en ja ook sterft.

ja ook sterft.
Leven en laten leven in liefde en respect.
in het aardse leven en in het energetische leven.

het luisteren daarnaar is voor mij op aarde veel moeilijker dan in het energetische.
hahahaha, mijn les natuurlijk hier op aarde!
ja ik weet het!

ik kan je zeggen dat het een soort – kluizenaars – leven is waar je tegen verschillende harde stoten moet tegen kunnen en onwaarschijnlijk veel liefde in je zelf moet hebben, veel veerkracht en vooral veel goesting om te doen wat je hier komt doen.
want ja we doen elkaar wat aan, onze basis waarop en waarin en waardoor we leven is er erg aan toe.
vele lichtwerkers zijn al eeuwen bezig om het evenwicht opnieuw op ‘peil’ te krijgen en gaan noodgedwongen mee in dat wat verloren gaat en dat wat nieuw in het aardse leven komt.

dàt is mijn werk, ik heb daar voor gekozen.
nee het is niet éénvoudig, zeer confronterend maar wel binnen mijn kracht.

dàt bepaald ook met wie ik omga, wie ik kies om deze energie te krijgen.
energetische verstoring kan ik aan, maar nu kies ik bewuster.

dé transformatie is nu ingezet, ik kan niet anders als daarnaar leven, dàt is mijn leven.
ook al ga je daar uiterlijk niet echt iets van zien alleen dat ik afval, dat ik zomaar kilo’s afval omdat voeding minder belangrijk is als het niet zuiver is.

dàt ga je zien uiterlijk.
maar wees er maar van overtuigd, ik ben meer spiritueel werk aan het doen voor het leven en na het leven dan iedereen denkt.
dàt is nu mijn leerweg, mijn leerschool en mijn eigenheid.

ik maak me meer en meer los van de aardse tools om ‘gelukkig’ te worden.
dàt is geen middel meer voor mij.

ik zeg ook bewuster vaarwel tegen het – denken over gevoelens – ik doe daar niet meer aan mee voor mezelf maar ook bij andere mensen.
dan is er Els die me daarin gaat helpen en ja ook overnemen!

en als ik nu heel heel eerlijk ben, ja nu heb ik het moeilijk, nu is het pas dat de corona tijd mij lam legt omdat ik kei hart heb gewerkt!
kei hard, ik heb mega veel energetisch gewerkt, bewust maar ook onbewust.

het werk dat jullie zien is maar een fractie van al het werk dat ik doe! 🥰
ik doe dat met liefde hoor…🥰

nu ik dit zo schrijf en terug denk aan de training die ik heb gedaan weet ik, dat ik vanuit 3D moet gaan werken om de vertaling te kunnen doen op net dàt vlak waarin ik als lichtwerker wil gaan werken.
vanuit rust en bewustzijn naar bewustwording door respect en dankbaarheid te creëren voor dé omgeving.

dàt is mijn werk!

en jawel daarvoor ga ik leven, leven en laten leven…

4 reacties op ‘luister zeggen ze…

  1. Ja idd idd! ik weet het. Ik moest een werk maken voor de coaching training die ik net heb afgerond en daar stond een oefening in – wat is je levensmotto – ik had plots deze zin die op kwam ploppen en heb hem meteen opgeschreven.
   ja daarover gaat het he!
   ja alles omvattend.

   Dankjewel shivatje
   Namasté

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s