en dan voel ik – ik leef zo graag –

en dan voel ik – ik leef zo graag –

dju,
ik ga moeten opletten dat ik niet blijf hangen in deze dualiteit…
ik vind namelijk dat ‘de mens’ nu op dit moment dingen doet die ik niet meer kan aanvaarden en grofweg niet meer geloof…

nee, de kattenvanger is geen martervanger – omdat je een marter niet vangt in een ‘vangkooi’ maar wel gewone huis katten en dat is zijn intentie natuurlijk.
nee de kattenvanger is een wolf in schapenvacht en ik er eigenlijk weer ben ingetrapt – ja ik wil niet geloven dat mensen slechte intenties kunnen hebben – idd idd idd…

nee, de mondmaskers zijn niet de juiste bescherming voor het corona virus!
ik vraag me af wat moet je met een masker tijdens het daten en tijdens de ‘ontmoete ééndagsvlieg’ in de bedden van mensen – omdat er nog nooit zoveel – bij elkaar gekomen is – als nu in deze tijden… – huidhonger – heet dat…

nee, het is een kei goed seizoen om de plantjes te laten groeien en de vrieskoude heeft geen invloed gehad op de bloesems nee de prijzen van de groenten en fruit moeten helemaal niet naar omhoog, omdat – ja idd er is wat te weinig grond water – idd maar dat moeten we gewoon gewoon worden – daarom betalen we ons nu al blauw aan verse groeten en fruit…

hoe ist in godsnaam mogelijk!!!!

nee, niet iedereen is begaan met elkaar, gisteren heb ik veel jonge mensen gezien die samen in een auto aan het rondrijden waren – maar ze behoren zeer waarschijnlijk niet tot de risicogroep – ?! – sociaal perspectief nodig – noemen ze dat…

nee, de mensen nu zijn zo geagiteerd dat er slachtoffers vallen en die slachtoffers die bekopen het met hun leven, omdat mensen die niet echt goed in hun vel zitten en nu te veel stress ervaren maar er zich niet bewust van zijn nu gaan ‘vitten’ om alles en net daar weer de ‘weerloze’ het slachtoffer van is en gaat worden.

NU moet ik opletten!

omdat de media scherper wordt, de dualiteit in de media zichtbaarder is dan een week geleden.

en dat komt door dat – iedereen af ziet – IEDEREEN zowel arm en rijk, jong en oud…

ja, en dat is zo lastig!
zo lastig…

mensen doen rare dingen als ze altijd – in hun kot – moeten blijven hoor…
mensen die niet gewoon zijn van ‘op zichzelf’ aangewezen te zijn gaan kijken – wat ze kunnen elimineren – fysiek en mentaal – om het voor hun ‘dragelijk’ te maken.

oordelen, en vooroordelen en slachtofferrollen worden nu in de media uitvergroot…
– de jongere generatie is het slachtoffer van de oudere generatie, op economisch vlak —- mende da nu?
– ja we zorgen heel goed voor elkaar, maar in mijne hof draai ik de nek om van de kat die op mijne pas gewassen auto een pootje zet… — meende da nu?
– ja er dreigt een tekort aan mondmaskers – ja omdat we niet blijvend hebben geïnvesteerd in beschermingsmateriaal uit ‘eigen bodem – ge weet wel – de keukens gemaakt in België – straks hopelijk ook – ons beschermingsmateriaal gemaakt door -vluchtelingen die aanschuiven bij de dagdagelijkse voedselbedeling in een vrijliggers organisatie in Apen – in België.

mijn maag draait om, mijn hart is aan het bloeden en ik merk dat ik stilaan innerlijk woest aan het worden ben – hoe de mens met een kluitje in het riet – wordt gestuurd…

NEEEEEE
we hebben niets geleerd!
het was te kort deze leertijd!
VEEL TE KORT!

kinderen krijgen corona idd, ze krijgen er diarree van. en als ze hun handen niet wassen achteraf hebben de juffen, de meesters en de ouders en grootouders – in het beste geval – anders de ‘opvoeders’ het dus ook zitten – ja van de shit kan je dus ziek worden, zelfs dodelijk ziek – wie had dat ooit gedacht…

ge kunt corona dus niet wegspoelen…

ja
idd, ik weet wat ge nu denk!

Esther
ga je niet te ver in heel de zaak?

– want ge kunt het niet bewijzen dat de katten vanger – alia’s de mater lokker – de katten een kopje kleiner maakt!
– want ge kunt het niet bewijzen dat die die je ziet op tv en op de radio – echt last heeft van oordelen – vooroordelen – en zichzelf in een slachtofferrol ziet omdat zijn 3 kinderen te veel aan zijn oren zagen en hij niet meer NEE kan zeggen tegen zijn – verwachtingen die hij als ouder en professor moet invullen… ge kent hem niet dus zwijg dan liever – dhu – Esther Cuyvers !!!
– want ge kunt het niet bewijzen dat…
& dat
& dat
& dat…

NEE
ik kan het idd niet…

dit zegt meer over mezelf dan over alles wat ik hierboven heb geschreven.

iets zegt me wel iets
– vaarwel meningsuiting !
– vaarwel kritische kijk op de dingen die er zich niet zichtbaar afspelen
– welkom psychische problemen, in alle maten en gewichten
– welkom aan de meest gekke – Trump ideologie – in heel de wereld

we gaan nog naar wat erger…

de mens kan zijn lessen trekken, maar dan moet er een draagvlak zijn, die mis ik, er is intrinsiek niet genoeg draagvlak, dus – ben je eraan voor al de moeite…

maar één ding vergeet ik niet, daarvoor ben ik hier – ik ben kritisch maar ook zeer maatschappelijk gevoelig .
en dit is de dualiteit waar ik – nooit mee zal kunnen leven – maar wel kan beschrijven.

die boosheid die ik nu al een aantal dagen voel – MENSEN GA NU EENS DIE LESSEN LEREN – die zit tot in mijn strot gebald in een vuist – ik moet opletten dat ik met mijn woorden niet iemand – knock down – sla, want dat lost niks op…

maar ik weet wel dat ik elke dag mijn handen tegen mijn hoofd sla en zeg

– HOE IST MOGELIJK! –
DHU !!!!

en dan denk ik
– ik ben benieuwd wat me deze tijd gaat geven – en niet alleen mijzelf, ook de andere en zeker ook de dieren die leven in onze natuur…

en dan voel ik – ik leef zo graag – voor u en u en u en u – en zeker voor mezelf…

8 reacties op ‘en dan voel ik – ik leef zo graag –

 1. Er zijn er die nog veel leren moeten. En het was niet te kort alleen hebben de mensen geen begrip wat er nog komen kan. En dan wordt het woord kort zeer lang.
  Zet je gedachten op jezelf je gezin dan zal je niet in jouw gedachten het gevoel van dualiteit hebben. Dat is denken in 3D en dat moet je leren van niet te doen.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

  1. ja idd, ik heb het nadien meteen los kunnen laten, en heb mijn kleine jonge zelf gezaaide plantjes gaan ‘eren’ en begroeten, ik heb daarna nog een channeling gedaan…
   ja, ik heb weer wat geleerd…
   dankjewel shivatje
   nog een fijn weekend.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik ervaar het vooral op het werk. Niet zozeer tov de kinderen, maar vooral de jonge collega’s… die met de vinger wijzen naar de oudere collega’s waarvan zij vinden dat wij het gemakkelijker hebben/hadden. Iets wat niet klopt. En dat is echt niet eerlijk en niet terecht. Dat polariseren vind ik zeer zorgwekkend. Je hoort er niet meer bij vanaf een bepaalde leeftijd…

    Like

 2. Matroos omdat ze denken het allemaal te weten en te kennen. Juist omdat ze zwaaien met een diploma. Maar praktijk is het leven en dat kennen ze niet. Daarom is de kloof zo groot. We zullen allemaal dit meemaken. Maar je er niet in laten meeslepen en ze altijd met een vraag laten zitten kan helpen om ze tot inzicht te brengen.
  Veel heeft te maken met opvoeding, en daar moet net zoals wij allemaal het kind leren wat leven is. Maar spijtig genoeg komen ouders vaak er tussen en dat maakt dat jongeren niet handelen naar hoe ze willen maar naar wat aangeleerd is.
  Allemaal aards en ooit zullen ook hun oogjes opengaan.

  Aum shanthi

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s