wat wil je nu nog meer?

ik heb meer dan een uur dagboek geschreven deze morgen, met de maan aan de hemel, de zingende vogels op de achtergrond en de zon in mijn gezicht…

wat wil je nu nog meer?!😍πŸ₯°

rust in huis veel rust in de morgen, ohhh wat hou ik hiervan, het is mijn lang leven de ochtende, zeker de lente ochtende…

ik schreef in mijn dagboek deze zin;
“het is net of ik nog aan het landen ben van een reis waarvan ik de bestemming niet kende”…

net daarvoor had ik geschreven dat ons Fien me de maanden voor haar sterven maar altijd bij me wenste te komen liggen aan de kant van mijn hart, met haar hoofd tegen de mijne en haar hele lijfje op mijn romp – langs de linker kant – πŸ˜πŸ₯°πŸ˜²πŸŒΌ toen ik het schreef wist ik het natuurlijk ineens heel heel goed, ik kreeg bijna de tranen in de ogen maar tegelijkertijd wenst ik zo hoog in de lucht te springen van geluk! πŸ˜‡πŸ™ƒπŸ˜˜πŸ₯°πŸ˜πŸ™

wat een zeer groot inzicht, wat een prachtig gebaar.

ja ik ben aan het landen, wel is waar traag maar gestaag, naar de plek waar ik wens te landen…
reisbestemming bekend deze keer, vanuit mijn hart…

dagboek schrijven brengt me zoveel, ik maak weer hele grote stappen en zoals vandaag ik kon niet stoppen met schrijven.

ik ben aan de laatste blz bezig in mijn heel dik dagboek en ga vandaag er een nieuwe bestellen, want ik weet dat ik er maar een paar dagen mee verder kan…

dagboek schrijven, ja watte, mijn allergrootste levensspiegel en wegwijzer, en dat al vanaf ik een dagboekje kreeg – als bij cadeautje – bij mijn spaargeld zogezegd – op een verjaardag nog voor ik 10 jaar moest worden…

ik doe het heel mijn leven al!
ik denk dat ik wel weet wat me dierbaar is…😘πŸ₯°πŸ˜πŸ™

ik denk het niet ik voel het!πŸ˜‡πŸ™πŸ˜

4 reacties op β€˜wat wil je nu nog meer?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s