De vraag van gisteren;

de vraag van gisteren ergens op een topic ;
– wat gij jij anders doen na de coronacrissis? –
ik reageerde met dit antwoord;
” Mijn eigen hart volgen in mijn eigen ritme in mijn eigen mogelijkheden in de wereld waarin ik achter kan staan. Bewust te zijn voor de ballast en vooral de schoonheid en de realiteit van de natuur blijven ervaren.”

als je dit een aantal keer leest, dan lees je misschien wat ik vorig jaar had kunnen schrijven, maar het voelt anders.

het voelt anders, gewoon omdat de intentie anders is.
de intentie…

vorig jaar tegen de zomer aan heb ik een uitgebreide analyse laten maken van mijn horoscoop door een wonderlijke vrouw.

toen, was toen, een tijd waarin ik vragen had over mijn boek en over wat de toekomst kon brengen vanuit de astrologie.

toen zei me die wonderlijke vrouw dat – wat ik ging doen al heel mijn leven aanwezig was en wat ik ging laten zien nieuw leek voor de buitenwereld – omdat het nooit was gecorrespondeerd van mij naar buiten toe – maar dat ik hier ook al een lange tijd mee bezig was -.

toen was de conclusie; je gaat laten zien wat je al lang kan.

zo simpel ist.

toen was het ook nog niet duidelijk in welke vorm het ging zijn, in een boek, in iets anders en nog iets anders maar wel altijd in dat wat – mijn planeet – en de stand van mijn geboorte planeten en cijfers – al wisten voor ik werd geboren – dat het met mijn eigen wijsheid ging zijn.

ik wist al dat ik boogschutter – boogschutter ben vanuit het Jungiaanse en nu weet ik ook in welk ‘huis’ ik ben geboren en weet ik ook dat ik die wijsheid die ik vandaar uit heb meegekregen en de leerstof die ik tot me toe heb genomen, nu ga inzetten en dàt komt als nieuw en iets nieuws over bij de mensen die me kennen en nog niet zo goed kennen.

ja want ik vertel idd eigenlijk helemaal niets over mezelf. Alleen de intimi weten iets over mij…

maar die bijzondere vrouw raakte meteen een zeer onzichtbaar punt aan, namelijke mijn ‘onzichtbare’ wereld die ze wel zag!

die onzichtbare wereld waar ik zo graag in heb vertoefd en die hele boekenkasten en mijn hersenpan en hart en ziel heeft gevuld die onzichtbare wereld is nu mijn schatkist.

niet de schatkist die ‘de school’ me heeft gegeven – ja de school heeft me er bewuster van gemaakt en me er in getraind – toch zeker op het vlak van kleuren en kleuren in verhouding tot andere vormen en de kleuren die de psyche van de mens beïnvloeden – dat wel, maar eigenlijk had ik die wijsheid al…

jij ook hoor, waarschijnlijk op een andere manier.

maar wat is er nu zo bijzonder NU tegenover vorig jaar?

toen zat ik te schrijven aan de eerste 10blz van mijn boek over autisme en ik!
toen zat ik vast in een tunnelzicht en vergat helemaal wat mijn eigen wijsheid eigenlijk echt was!
toen hàd ik dat nodig om NU tot dit punt van zelfkennis en reflectie te komen.
wat toen vast zat is nu los gekomen.

ik herinner me nog een moment dat ik zo boos was en ging opruimen en al mijn boeken over edelstenen en andere ‘wijsheden’ in een zak gooide en naar de kringwinkel deed.

er was iets gebeurd waar ik tegen botste, alweer en alweer en alweer.
de hoop die ik in mijn wijsheid en ziel had gestoken – ze gaan me wel helpen – was zo erg ingedeukt dat ik het in alle boosheid zo een 25 jaar gelden weggegooid had als een kind met het badwater.

jaren daarvoor, vanaf het moment dat ik uit school ben gekomen, had ik een verzameling boeken over – jawel – edelstenen – en nog andere boeken over – hoe kleuren je kunnen healen –

ik was net 20 geworden!

maar dat weet niemand hé, niemand, alleen mijn toenmalige vriend… zelfs mijn man wist het niet, tot gisteren toen ik het hem vertelde dat ik vroeger ooit een steen had waarvan ik tot op de dag van vandaag spijt van heb dat ik hem heb weggegooid – in DAT veld heb ik hem toen gegooid – zei ik tijdens een korte avondwandeling…

hij keek en vroeg, was je daar toen al mee bezig. JA knikte ik…

ik heb die kennis in mijn celgeheugen, ik leef nog steeds met de trilling mee van de natuur, de aarde, de dieren de kleuren en het universum. die trilling, dat is mijn thuis – mijn huis – mijn spiritueel huis – daar leef ik voor, door en mee.

nee niet de trilling die de meeste van ons ‘nu ervaren’ vanuit de psyche van de mens, nee ik leef in éérste instantie met de trilling van het universum – boogschutter – van boven naar beneden met mijn paardenkracht en mijn scherp schuttersvermogen – van dat van een boogschutter.

en net DAT is het verschil NU, NU pik ik alles op van dat wie ik vroeger was, wat ik kon, wat ik heb geleerd en NU lees ik de meest cruciale dingen, doe ik de meest intense dingen, voel ik en zeg ik dat wat me naar mijn essentie kan brengen.

ook al is het een reis, ik weet heel goed met wat ik bezig ben, want jawel ik zit in ‘mijn huis’ te werken nu.

nooit ga ik dit huis nog verlaten!

waarom schrijf ik dit nu eigenlijk?
daarnet zat ik op de wc en ik las iets over zintuigen en dieren en mensen en de tranen stroomde over mijn wangen…

nooit in mijn leven heb ik zo een rake en essentiële ‘dingen’ gelezen over de mens dan nu!
en dat wat ik aan het lezen ben gaat HELEMAAL niet over de mens, het gaat over de werkelijke essentie van ‘ons’ bestaan.

en die wereld die ken ik heel goed, ik ben er in geboren, heb er veel scholing in gehad voor dit leven.

NU net dat is wat ik in dit leven kom doen!
voor de dieren en dan pas voor de mens.

alleen zo kom ik in dit leven bij mijn levensintentie en mijn levensdoel.

en weet je wat, als je echt wil weten waar ik mee bezig ben, vraag het dan en weet je wat, zet dan je zintuigen open, want ik spreek het liefste zonder woorden…🤗

dankjewel universum dankjewel moeder aarde dankjewel de kleuren van de dag, maar vooral dankjewel Fien….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s