een heel bijzondere tijd…

het is straf hé,

ik was gisteren zo opgenaaid en ik heb het nog niet helemaal kunnen laten gaan…

nu weet ik wel hoe het komt – te weinig ‘alleen’ tijd.
ik heb tijd NODIG om alleen te zijn.
ALLEEN zijn is zo nodig voor mij!

dagen alleen zijn is geen probleem voor mij.
zonder geluid vooral, dat blijkt voor mij wel een trigger te zijn, geluid.
éénder wat geluid…

ook omdat ik het niet meer ‘gewoon’ ben natuurlijk, maar vroeger kon ik ook gek worden van kinderen op de speelplaats, en ik heb een burn out gekregen door in de zomervakantie te gaan werken in de kinderopvang…

het geluid van de instructie filmkes van minecraft bij onze Joris in het snel Engels hebben mijn potje laten over druppelen en nu kan ik er dus niet meer tegen.

gedaan!
c’est fini…

nu heb ik tijd nodig om te helen, de natuur, de frisse lucht, de schoonheid van de bomen in onze tuin en vooral stilte, veel stilte…

en dan komt het volgende, beweging van andere kunnen nu ook op mijn zenuwen beginnen gaan te werken…
dus nu opletten en extra zorg dragen voor mezelf.

wat er bijzonder is dat ik heel goed weet hoe ik mezelf moet helen. zo ben ik gisteren in de tuinstoel gaan zitten en heb de diepere betekenis van de mala stenen van de – in opdracht gemaakte mala – eens opgezocht en WOUW wat is dit een zeer speciale mala!

het is zo leuk dat je vanuit je intuïtie parels zoekt door alleen maar naar de wens en de vraag van de ‘aanvrager’ te luisteren, dan achter te pc gaat zitten en een intuïtief onderzoekje gaat beginnen, dan een samenstelling op lijst en daar dan intuïtief de keuze gaat uit maken en die dan na opzoekingswerk merkt dat je er niet KNAL opzit maar KNAL KNAL opzit.

ik heb ook mijn eerste dierenstreng gemaakt voor Natan!
en een armband voor zijn baasje Eric, om elkaar te versterken in vriendschap en gezondheid.

wouw mannekes!

zo had ik deze week ook een ‘blind schrijven’ channeling gedaan op vraag van mijn therapeut en het was er ook knal op…

wouw mannekes!

was dees…

ja dat is dus wel heel leuk nu, ik kan het en het is zo leuk om met je intuïtie aan de slag te gaan…

straf straf allemaal, zo straf dat ik straks even iets ga opnemen over deze mala, dat ik nadien ga posten als hij bij de eigenaar is.

ja het is me een bijzondere reis deze tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s