Dag lief dagboek,

Nee hoor, niet alle dagen zitten snor hier, er zijn er een aantal die wringen.

gisteren hier weer iets te veel astma – hopelijk – en een opstoot van mijn sinus ontsteking, en ja dit allemaal – in de overgang – naar het Aquarius tijdperk, of in mensen taal – mijn lichaam reageert zoals het altijd heeft gedaan en ik ben nu aan het werk om mijn celgeheugen te transformeren en gerust stellen, het komt allemaal goed.

gisteren ook de etherische oliën aangekregen van pranarom. Nu heb ik 3 merken bij mij staan die ik gebruik in het mala maken en ik moet zeggen, ik ben gisteren begonnen met rode mirte – omdat ik een mediamieke opdracht had in de morgen – dan ben ik gaan zitten om een mala op maat te maken en heb ik spijk lavendel gebruikt en ik ben gestopt met mijn “old time favorite” – allé één van de – pelargonium graveolens –

het is echt een bijzondere tijd, deze nacht nog maar eens gedroomd dat ik – mensen moest helpen maar ook buiten houden – toch niet zo goed voor mijn nachtrust moet ik zeggen. ik ben weer kwaad geweest en heb weer deuren gebarricadeerd.

dan is het heerlijk als je je ogen open kan doen in een veilig nestje!

en dàt is toch onbetaalbaar hé!

als het dat dus maar is hé.
een veilig nestje.

ik heb geen idee of jullie weten dat ik achter de schermen aan het oefenen ben op – healing van dieren – ja ik ben dus aan de slag met deze oefeningen. ons lieve Fien hé! ⭐️💫
ze wijst me niet alleen de weg, maar ze zegt ook nog eens wat ik kan voelen en hoe ik het dan ‘moet doen’ …
“baasje, je kent ons Fio toch hé, zo moet je dat doen” even later had ik onder mijn handen een Fio liggen die precies in hypnose was gekomen. ik keek en ik bleef kijken naar een Fio in hypnose.

mijn man zag het en zei het – ze is precies in hypnose – ik durfde dat zelf niet uit te spreken, ik was alleen in volle verwondering 😲 en keen of ze nog wel ademde… 😇
– sinds zondag avond wringt ons Fio haar kopke in mijn handen alsof ze nog en meer van dat wil…-
onze band is er erg op vooruit gegaan al zet ze nog steeds haar voorpoten tegen mijn met haar scherpe nageltjes in mijn vel – omdat ze dat heeft geleerd van ons Fien – ja dat gevoel kan ik beter niet beschrijven, maar dat kan de kat natuurlijk niet weten…😅

het is natuurlijk niet de eerste keer dat ik deze techniek gebruik, ik gebruikte hem al bij coachingen, maar ik benoemde het nooit en dus ben ik er me wel van bewust. nu doe ik het nog bewuster door de chakra kleuren mee op te nemen. dus nu jawel de chakra’s bij katten eerst even leren en dan gaan werken van mij naar Fio en van Fio naar mij.
ongelofelijk, het is een nieuwe wereld die voor me opengaat, en écht ééntje die nooit meer weg.

die onvoorwaardelijkheid van liefde en van respect van mens naar dier en terug vult niet alleen mijn hart maar vult mijn hele ZIJN en mijn leven.

ja het is een wereld waarin ik mezelf helemaal zie, met alles wat ik kan en ken maar vooral voel.

nu
gisteren maakte ik een mala op maat en vraag. een uitdaging om met die verschillende kleuren te werken die versterken en healing geven, jawel. de eerste 2 pogingen eindigde tussen de schaar, en dan geraak ik plots toch in een flow en gaat het vanzelf.
hop en daar was de mala, met zelfgemaakte tassel.

nee hoor soms komen ze uit mijn handen ‘geregen’ en anders is het wat ploeteren, ook omdat ik dan energetisch niet meer info krijg van de aanvrager…

oh ja en dat stuur je een berichtje en dan raak je in gesprek en dan laat je dat gesprek binnen komen en weer buiten gaan en dan ga je je kippen strelen – ja mijn 2 meisjes kan ik strelen en ik maak grote vorderingen bij de witte kip die altijd wat schuw is geweest – en dan ga ik terug zitten en hopa, daar is de mala…

dàt is dus mijn werk van tegenwoordig…

en het is zo mooi om te doen!
rustig, in alle ruimte, in alle vriendschap en in alle schoonheid…

ja laat me dat maar een heel leven doen!

maar ergens hoop ik toch dat ik snel naar Nederlands Limburg kan omdat ik toch iemand mis die daar woont en dan ga ik hem leren koken!
en wandelen met ons gezin en onze nieuwe westie in de orchideeën velden van Wijlre oh ja daar wil ik zo graag naartoe!

en
ik hoop dat de mala nu echt aan gaat komen in Wijlre…
ja hij is nu al zolang onderweg en terug gekomen – de postbode had de brievenbus niet gevonden – en het is superdruk bij post NL…

ja mijn vriend in Wijlre, hij komt eraan…

en nu vandaag,
een armband maken en mijn eerste streng voor westie Natan!
ohhh weer zo spannend…

laat die dag maar beginnen, de zon schijnt nu zo mooi binnen…
oei ik moet toch eens de ramen kuisen zie ik…😲

4 reacties op ‘Dag lief dagboek,

  1. Ja dagelijkse taken zijn ook soms eens nodig 😊. Wetende dat je een raam kuist dat je eigenlijk met heel veel elementen van de natuur bezig bent. Waar men niet bij stil staat.
    Nu ik lees dat je pranarom olie koopt die is heel duur en een goede raad er zijn er goedkopere die even goed zijn.
    Al een geluk dat niet iedere dag hetzelfde is. Want dat zijn ook onze lessen. Ook qua lichamelijke kwaaltjes.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s