Energetisch verbonden Je leven in 5D

ach nee, nee ik ben niet gek hoor…

ik behoor tot die die nu echt de energie op pikken van veel dingen.

ge kent ze wel – trillingen en die energieën –

ja die

en die gaan dan ook nog eens spreken…

de energie van de edelstenen die spreekt me aan, nee niet met woorden wel met trilling, de energie van de kleuren doet dat al heel mijn leven lang, de trilling van grijs en grijstinten voel ik als de beste aan – ik kreeg daar in mijn opleiding steeds kei goeie punten voor – en ik pik dan jawel ook nog eens de energieën op van spirits…

ja idd dat alles…

gewoon zomaar pik ik dat allemaal op, zomaar alsof ik niets anders gewoon ben om dàt te doen.

ja idd ik doe idd niets anders!

5D is mijn wereld, mediteren heb ik nooit moeten leren ik deed het elke dag meer dan 24uur per dag.

ze hebben daar in de DSM5 een naam voor, en ja hoor het staat net nog niet op mijn paspoort, hahahaha…

het zijn wel – de zotten die luisteren – lach ik wel is.

maar neem het van me aan, er zal wel iets van waarheid in zitten.

maar dan denk ik – wie is hier dan zottekes – geworden? die die niet meer luisteren en of kunnen luisteren en of het weigeren om er naar gaan te luisteren, of die het graag weer willen doen maar dit niet van nature meer kunnen doen en dan met hun ‘hersenen’ gaan luisteren in plaats van met hun ZIJN?

zo zijn er zo veel nu, en ik heb er veel last van.

op dit moment heb ik er zoveel last van van die lagere energetische overdrachten dat ik zelf de handel, de handel laat zijn en denk ik ga me niet verbinden met een cirkel of een nieuwbakken sjamaan die entiteiten mee draagt als vliegen op een vers gelegde stront.

op dit moment, een paar uur voor de volle maan van volgende morgen, weet ik dat het NU al een aantal dagen echt werken is en dat ik mijn aura – ja zonder tierlantijnen – zuiver moet houden om het verschil echt te kunnen maken…

zonder zever en met de voeten op de grond, nee jij en ik zijn nog steeds onderhevig aan de invloeden van de maan, de zon en eb en vloed.

zo simpel ist, alleen bewust worden van die dingen moet je willen… en voor die die het heel graag willen – kom uit dat brein – en voor die die al uit hun brein zijn gekomen – wees niet bang van je hart – en voor die die niet bang zijn om te gaan voelen – wees niet bang voor de ‘uittreding’ en voor die die niet bang zijn voor de uittreding – zie dat je geen psychose krijgt en geen psychiater tegenkomt in de reis naar ginder…

nee, mediteren en met de vingers tegen elkaar gaan zitten – kinesiologie – staat nog ver van – het hoger werken – en het daarna terug indalen en daarmee weer verder gaan…

ken je wereld hé!

wel ik ken die wereld, mijn favoriete wereld.

ik heb er tenslotte 45jaar aan gewerkt om terug op aarde te komen – hahahaha – knipoog.

niet voor doetjes dus.

een spiritueel verhaal opvoeren is gemakkelijk voor me, een lesje spiritualiteit geven ook, we beginnen als eerste met je schaduwkant eens te bekijken…

de rotzooi eens even gewoon op de tafel leggen, door actieve imaginatie – nee niet door chakra kaarten en geen engelen kaarten.

wil je je job goed doen begin met je schaduwkant en ken de wereld van de 5D.

wil je de verschillende energieën leren kennen waarmee je kàn werken ga dan aan de slag met kleuren, edelstenen en alles wat jij nu in de natuur kan vinden.

de natuur is – als je je ogen opendoet is voelen welke energie je slaapkamerkast heeft –

nee dit is geen grapje hoor…

dat is het prille begin!

het begrijpen en ervan bewust worden kan je doen door je intuïtie te verscherpen, leertijd is – heel je leven vanaf het moment dat je er voor kiest – en dit is ook geen grapje.

als je ervoor kiest – dus je gaat deze nacht rond 4.30 gaat buiten staan en je laat je omringen door het maanlicht, besef dan wat je allemaal opneemt maar ook wat je meeneemt.

in de plus en in de min…

ik werk achter de schermen elke dag zeer veel in 5D – heel veel –

laat ik zeggen dat ik – de gesprekken die ik daar heb – hier mis –

het is éénzaam hier als hoger spiritueel werker. daar mag je zeker van zijn.

ik heb deze nacht mogen werken in een zaal vol met spirits die over wensten te gaan – ohh ja volle maan hé – meestal doe ik dit werk bij volle maan en nieuwe maan – ik kan het je verzekeren mensen met angst laten overgaan is werken geblazen!

misschien moet ik er geld voor gaan vragen!? hahahahaha !!!

maar DAT is wat een hoger spirituele werker doet.

ik heb daarvoor ook gekozen hé!

daar moet ik niet over zeuren…

ik steek er heel veel tijd en energie in, ik doe dit ook, maar meer en meer vraag ik ook om me niet meer – heel de nacht en soms ook door de dag – te laten werken…

dus neem het van me aan – het is hard werken dezer dagen –

en de natuur helpt me te herbronnen, de natuur helpt mijn aura weer leeg te maken, de natuur helpt me en ik geef haar dat waarvoor ik heb gekozen als zieltje hier op aarde.

al mis ik heel erg mijn bondgenoot nu in het fysieke…

kijk se, ik praat hier niet zo heel graag over, ik ben een hogere spirituele werker en ik doe dat in stilte, ik ben me er wel bewust van dat scheelt wel een hoop in het leven hier als fysiek lichaam en wezen op aarde.

en straks hé, als je me tegenkomt ben ik nog steeds de Esther van gistere.

ook al weet ik dat mensen die dit nu gaan lezen me als ze me tegen komen me ‘met andere ogen gaan bekijken’ , ja zo zit de ‘onbewuste’ mens nu eenmaal in elkaar…

maar mij stoort dat niet echt – ja het doet wel pijn hoor – maar dat is 3D mijn leven heb ik op die manier gekozen – als boogsschutter boogschutter – en dat is ook mijn verantwoordelijkheid die ik opneem omdat ik anders toch weer goed ziek ga worden als ik er me tegen verzet.

dus mijn leven hemel op aarde, ik wens iedereen een mooie volle maan, geniet ervan!

en mezelf een goeie nacht vol van dat wat ik al een aantal weken aan het uitzenden ben.

en voor deze mensen die nu gaan mediteren, als je wil zal ik het licht wel eens aan en uit komen doen in je kamer… hahahahaha… – Katrien weet je nog met die entiteiten – hahaha…

dus,

koop bij mij een mala op maat en je gaat meteen weten waarover ik het in de allereerste fase over heb…

kom dan bij mij in cursus – ik ga je eerst coachen in de schaduwkant – om je dan een levensbeleving en intuïtieve training te geven om je dan spiritueel te laten ontwikkelen en versterken

als je durft – hahahahaha –

op naar de volle maan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s