Nee helemaal niet…

nee, helemaal niet…

zal ik heel heel heel eerlijk zijn, deze tijd is voor mij heel erg zorgwekkend.

het is een tijd waar ik in – slecht slaap – mijn lichaam de vermoeidheid soms helemaal niet weet te dragen – mijn ‘zin’ in het leven een hele stevige dreun krijgt en de hoop om mijn omgeving veilig te houden heel hoog in mijn – gebeden – staat.

gebeden, kaarsen, energetische ondersteuningswerk verrichten, …, …., ………, ………

ja het is een tijd waarin ik me toch niet zo hip hoi voel, maar wie wel?

niemand toch…

wat wel is, ik leefde al – minder sociaal 🤗 – dus op dat vlak raakt me het niet hard.
mijn gezin bij me hebben in deze moeilijkere gezinstijd die we hebben door het sterven van ons Fien is eigenlijk wel ok.
en ikzelf verveel me nooit! 🙏

wat ik wel doe om mezelf op de been te houden is
– niet entertainen van mijn huisgenoten
– mezelf in een soort ‘bubbel’ steken om alles te kunnen behappen – niet te veel prikkels en niet te weinig prikkels
– een uitkijk punt installeren – ja uitkijken naar die nieuwe kleine witte westie – ons Fleurtje – 😍😘🤗🥰
– werken aan iets dat zich kan herhalen, en niet altijd iets nieuws gaan doen – ja zelfs mijn huishouden ligt op een lager pitje omdat ik er geen energie van krijg –
– de zoon en mijn man zijn eigen ruimte en ‘dingen’ in de dag te laten doen zoals zij het willen invullen.
– we een afspraak hebben om 17 uur samen te komen elke dag ook ‘in het weekend’ om te eten en de avond op normaal ritme verder te zetten.
– we op tijd gaan slapen en gezonder dan eerst eten
– we buiten gaan leven maar wel zo dikwijls als kan in onze tuin.
– ….

ja ik zet het nieuws op vanaf 13 uur! en ik kijk op gezette uren naar het nieuws…

ik ben een realist en van daaruit ga ik de positivo uithangen, maar ik blijf in de eerste plaats realist.

en dat maakt toch dat ik – heel goed op de hoogte wil blijven – dat ik ook verder dan mijn neus kijk en de wereld ook volg – dankjewel goeie bronnen via vrienden hier –

en dat ik het vooral voor mijzelf en ons gezin behapbaar kan houden en zeker de verbondenheid van onze gezamenlijke interesse te behouden en uit te oefenen.
– vlinders en vogels tellen en bekijken
– mala’s maken
– goeie boeken lezen die me gaan helpen in mijn toekomstig professioneel leven
– …
-….

maar vooral, ik blijf dicht bij mezelf, en sta stil, ik ga reflecteren, integreren en met de handen bezig zijn…

dàt is wat ik doe de laatste 3 weken en ga blijven doen de komende maanden…
mijn man werkt van thuis
onze zoon is bijna ‘semi professioneel minecraft speler 🙂🙃’ en leert in snel tempo minecraft Engels.
en ik, ik geniet van de rust!

ik geniet wel van de rust, ik had ze dan ook zo erg nodig!

dus wie hier iets aan kan hebben….

14 reacties op ‘Nee helemaal niet…

   1. Natuurlijk begrijp ik je diepe zorgen, maar probeer nu eens uit je 3D-denken te treden. Die gewoonte uit het verleden moet nu als voorbij beschouwd worden. Dat weet jouw ziel ook, maar je laat je vanuit je aardse bewustzijn-3D leiden door alle paniek en angsten die jou omringen en daarom kun je niet rustig slapen.

    Mag ik opmerken dat je onvoldoende geaard bent? Als je je aardt dan kan kun je geen (stevige) dreun krijgen; dit aangezien geaardheid betekent dat je vanuit je hoger Zelf gesteund en beschermd wordt. Dan ben je volledig beschermd en kan je niets overkomen. Vertrouw dus daarop.

    “ja het is een tijd waarin ik me toch niet zo hip hoi voel, maar wie wel?”

    Onjuist, is voel me in perfecte rust en ik bereik dat door dagelijkse meditatie van een minstens een uur lang. Maar ik leef ook niet in 3D.

    Wordt vervolgd. Op voorhand mijn excuus als ik te streng klink.

    Liked by 2 people

 1. “maar vooral, ik blijf dicht bij mezelf, en sta stil, ik ga reflecteren, integreren en met de handen bezig zijn…”

  Ik ben geen buitenstaander voor jou en dus kan ik – ondanks dit openbare medium – eerlijk aangeven aan je dat ik in deze zin een contrast en strijd voel tussen wat jij schrijft en wat ik bij voel. Jij blijft niet dichtbij jezelf, omdat je niet geaard bent. En dus DENK je dat je dicht bij jezelf staat, maar dat is niet juist omdat ik dat te goed kan voelen van uit mijn ‘handicap’ van HSP. Je zit kortom heel erg in je hoofd en je hart voelt zich onvoldoende gezien en waargenomen. Mijn vraag is dus hoe vaak je je hart bewust benadert en ermee contact voelt. Ga daar dus eens wat aan doen. En ik heb al aangegeven dat ik dagelijks minimaal een uur en zelfs langer als ik me er niet van wil losmaken. Ik heb eraan verslaafd geraakt bij wijze van spreken. Maar daarmee gun ik me ook de kans om berichten te ontvangen. En zo is er zo’n laatste bericht: ‘wees niet bang dat je iets zal overkomen.’ Dat bericht is niet alleen voor mij bestemd maar voor de hele mensheid die van goeden wille is en daar zit de crux van deze virusuitbraak. Er lopen teveel duisterlingen op de aarde rond. Maar daarvoor hoef ik niet te vrezen; eerder omgekeerd.

  Liked by 1 persoon

  1. ja Jan Willem, ik snap hem en je hebt overschot van gelijk.
   maar als ik nu ineens een hele stap maak in 5d gaan ze niet weten waarover ik het heb.
   ik zal beginnen te schrijven door de mala’s en de energetische info die ik daarin steek, misschien kunnen de lezers me dan wel volgen.
   ik durf nog niet goed, dat ist…
   maar ik ben je dankbaar, wacht tot morgen hahahaha…

   Liked by 2 people

 2. Een klein vraagje.
  Voor wat zet je dit op dat je weet dat het iets negatiefs laat zien en horen.
  ja ik zet het nieuws op vanaf 13 uur! en ik kijk op gezette uren naar het nieuws…

  Wetende dat er nog zoveel moois in het dagelijks leven is dan dit.
  Wie intens zich gaat vasthouden aan dit zal niet groeien.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. ja dat is ook waar, ik weet niet goed hoe ik het dan wel moet beschrijven, ik wil wel op de hoogte blijven, zodat ik heel goed weet wat en hoe, ook al het negatief is…
   maar dat gaat mij persoonlijk niet tegenhouden om te groeien…
   ja zo ist.

   ja en het moois heb ik in mijn handen elke dag!
   dat staat vast.

   dat is wat ik bedoel…

   Namaste schivatje

   Liked by 1 persoon

   1. ja ik merk dat ik me focus op dat wat ik wil horen – de grafiek – is voor mij heel belangrijk… en ik kijk naar Marc van Ranst zijn lichaamstaal hahahaha…
    dàt doe ik wel!

    dankjewel om me er meer bewust van te laten worden – ik heb wel schrik om te veel ‘door te slaan’ in dat wat ik doe… & daar heb jij al over geschreven – dank aan jezelf –
    – ik heb een sinusontsteking die nu de kop op steekt – alle ik voel ze nu pas….
    DUS ik weet het weer…

    Dankjewel shivatje! Dankjewel!

    Namasté

    Liked by 1 persoon

 3. Ik kijk ook naar het nieuws en de uitspraken van Marc van Ranst . Maar ik moet niet weten hoeveel er zijn gestorven. Want als je deze lijn trekt zie je dat het spijtig genoeg ouderen zijn, en af en toe een jonger iemand.
  En juist Esther is dat wat je moet proberen het negatieve laat het niet tot bij je binnendringen. Als de grafiek gaat afvlakken dan pas moet men voorzichtig gaan zijn. Het virus geeft zich niet snel gewonnen. Maar als jezelf kent en je weet hoe je energie in je lichaam op kan bouwen dan zal je hier goed uitkomen.

  En voor sommige mensen is het heel moeilijk deze tijd maar ook hier komen ze door. Met de juiste ondersteuning en hulp.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s