de aanvaarding omarmen

gisteren kreeg ik plots een kantelpunt.

ik was de aquarium aan het zuiver maken – een klusje dat ik maar vooruit schoof – omdat het zwaar is en hulp voor nodig heb – ik begon eraan met de ramen open en in de stilte van de dag –

plots bij het besef dat het hier de komende tijd weer terug allemaal een beetje zoals ‘vroeger’ ging worden omdat onze achterburen – ja die dat ons 6 jaar lang goed veel stress hebben gegeven en me ooit zo kwaad hebben gekregen dat ik niet wist dat ik zo kwaad kon worden – ja die die zijn nu effectief verhuisd.

plots besefte ik – nadat ik had lopen te kniezen dat ons Fien deze mooie tijd niet meer mocht meemaken – dat dit weer heling tijd ging worden.

en kantelpunt was heel bewust, het diepe verdriet is weggevallen in aanvaarding.
aanvaarding.
aanvaarding geeft ruimte en die ruimte die krijg ik omdat de achterburen nu vroeger dan voorzien zijn vertrokken.

de ruimte om mezelf meer te ontplooien op dàt vlak wat ons Fientje haar boodschap is – doe iets met die verfijnde gevoeligheid –

zonder het te weten was ik daar al mee bezig toen ze nog leefde, namelijk met mijn stenen, edelstenen en het maken van mala’s.
zonder ik het goed en wel besefte – tot nu – ben ik bezig met dat waar ik – door toe doen van de boodschap van ons Fien – goed in ben van nature.

in dat waar ik mijn hele leven al heb moeten mee – dealen – want ja die eigenschap is ook niet altijd zo makkelijk om mee te leven – maar nu kan ik ze gericht gaan inzetten.

ik ga die boodschap niet aan de wind meegeven, ik ga dus ook effectief deze ‘omarmen’ en ja dus aanvaarden.

en zoals het in het leven gaat, als je het hebt van nature en je kan het doen door middel van dat wat ik al in de wereld had gezet namelijk KA SRY en ik kan dit ook naar dieren toe brengen, dan heb je ook de mensen bij je die je coaching kan geven om zowel het huisdier als de baasjes zich goed te laten voelen.

en dàt is echt wel een kantelpunt.
het diepe verdriet van ons Fien haar sterven heeft plaats gemaakt voor een mooie verbindende toekomst, voor mens en dier, door middel van KA SRY.

dàt is aanvaarding, voor net dat wat ooit zo moeilijk was in mijn leven en dat wat zo moeilijk was omdat ons Fien is gestorven en je haar niet wenste te laten gaan.

en weet je wat zo mooi is, onze poes Fio is gisteren avond weer bij me komen knuffelen!

ja, dankjewel dankjewel lieve Fien, florijn, flora, fie…

en start!

ik wens jullie allemaal een zeer mooie dag, en geniet van je huisdieren…

5 reacties op ‘de aanvaarding omarmen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s