overgave

Toen ik begin vorige maand getuige was hoe mijn therapeut gewoon meeging in een regressie van iemand uit de cursus zag ik dat mijn therapeut helemaal meeging, HELEMAAL meeging, en alles wat hij had van oordeel, vooroordeel en perspectief en zijn eigen reflectie gewoon losliet om een sterke regressie neer te kunnen zetten…

wist ik niet wat ik zag, ze werden gewoon 1 in het hele geheel.
ik leerde daar ter plaatse een hele grote les!
– overgave –

volledige overgave

meegaan door overgave

maar wel goed weten waar je mee bezig zijn, heel goed weten wie je bent en wat je kan, heel goed bij je zelf en je zijn blijven en staan.

overgave, loslaten en er mee gaan staan!

dat is nu wat ik gebruik, ik gebruik die les NU in het rouwen en ik gebruik dit nu in het hele gebeuren van de corona pandemie…

ik ga mee, maar ik weet heel goed waar ik mee bezig ben en weet bijzonder goed dat ik bij mezelf moet blijven in mijn zelf en mijn zijn.

er is geen voor en tegen, nooit geweest, alleen hoe je er zelf tegenaan kijkt er er heel bewust mee omgaat niet alleen voor uzelf maar zeker ook voor de andere, dat is hoe ik nu leef, beleef en weer verder ga…

Ik dank Sander Videler wat een leermeester, zo blij met deze les NU in mijn leven.

Een reactie op “overgave

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s