KA & SRY

Hier komt SRY vandaan.

Sry, is één van mijn gidsen.
De gids die me nu enorm helpt om mezelf te brengen naar daar waar ik in mijn vorig(e) leven vandaan kom.

Sinds een aantal maanden heb ik gevraagd aan het universum – om mijn gidsen te mogen leren kennen – ik voel een wolfsvrouw in mezelf en ik zie altijd mezelf over de vlaktes struinen met de roedel in mijn kielzog die ik mijn ‘bescherming’ noem…

Ik ben altijd buiten, heb het moeilijk om ‘binnen te blijven’.
Toch, toch ben ik in dit leven veel binnen, bezig met dat wat van buiten de schoonheid kan en mag krijgen – edelstenen in to mala’s – communicatie van het universum en de innerlijke wereld naar buiten toe.

Altijd ben ik bezig met een lied, mijn levenslied.

Nu ik door een burn out – ja van hyper naar verdraagbare periode ben aan het komen – door bewust met mijn handen te gaan werken in de kracht die ik mag ontvangen en zelf bezit – weet ik dat ik kan wat ik kan en weet wat ik weet.

KA is mijn sjamaan, ik heb verschillende levens als sjamaan gekend, zowel als vrouw als als man, ik heb verschillende levens gekend als vrouw die onderdrukt is geweest – wel van koninklijke afkomst – en ik heb levens gekend waarbij ontbering er was en ik toch door de kracht van de natuur en de pure diepe schoonheid het heb mogen overleven.

KA heeft me die wijsheid gegeven, SRY is mijn diepste wijsheid, diep zoals de ijsbergen drijven over de zee van het leven.

KA over de savanne, de prairie, een Merlijn, die heel mijn leven al aanwezig is. Niet dit leven alleen, nee hij zit in mijn wortels, mijn knoken mijn diepste cel DNA, hij heel samen met andere grote sjamanen mij geleerd, gekneed en opgebouwd.

KA hij zit als Merlijn, ik mijn wortels, samen met de vogels, de edelstenen, de schoonheid en de wijsheid van de natuur.
De kennis van de wolken, goden en regenbogen, aurora australis.
Mijn zintuigen die zeer goed werken en de wetten en de schoonheid van de natuur heb ik geleerd van KA. 🙏🙏🙏

Sry heeft mij mijn inborst gegeven, een ijsgod, de ijsgod van schoonheid, van flinterdunne energieën, van aurora borealis.
Sry, leeft in mijn diepste innerlijke levenszee.
Hij is mijn god die mijn intuïtie helder maakt, kleurt met mijn levenskleuren, hij zingt voor me, hij sust me en zorgt voor me, hij en zij houden mijn boogschutters eigenheid levendig en begeleiden me heel zachtjes door heel subtiele tekenen vanuit de kleuren van kristal helder ijs mij in mijn eigen intuïtief en spirituele eigenheid.

SRY is voor mij de schoonheid, de schoonheid van de onzichtbare deeltjes die ik mag opvangen en er door mijn handen ook iets mag mee doen, vanuit mijn eigenste binnenwereld, vanuit die energie.
Met het wolvenleid in de achtergrond.

Ja ze zijn aanwezig…

Ka is voor mij de aanvoerder, hij gaat voor mij goden aanroepen om me bewust te laten worden van dat wat ik nodig heb. Hij is het die me gaat triggeren om te doen wat ik kan, mag en ga doen. Hij laat me horizonten verkennen en heeft het vertrouwen dat het goed komt omdat hij mijn kennis kent, KA heeft het me geleerd, hij weet wat ik waard ben.

KA zorgt voor de edelsteentjes op mijn pad, KA zorgt dat de kleuren gemend kunnen worden, KA zorgt dat de mensen op mijn pad komen die juist en gepast zijn om mijn levenslied te zingen.

Zoals Hermine.
Op haar tafel mocht ik even doorheen heel het proces van vruchtbaarheid, uit mijn bekken ontluiken. Leven vanuit de kom van mijn handen, voelen dat mijn handen mezelf dragen, en dat deze kom mag beschermen, in de geborgenheid van de baarmoeder, de flinterdunne moederlijke hormonen die me eraan doen denken dat ik een fysiek lichaam heb dat geleefd en beleefd mag worden.

Daar op haar tafel is half februari een kanteling ontstaan, KA was daar meteen, maar toen zong Hermine het lied van SRY, langzaam kwam hij, alsof hij moest ontdooien en nam in de glinsteringen van met de maan beschenen sneeuwvlokken mijn hand vast, nam vorm aan en was even aanwezig…

Er is geen boodschap duidelijker geweest, dan de gekende sjamaan aanwezigheid van KA en zijn boodschap die mijn intentie heeft meegebracht om met de schoonheid van de stenen, de natuur en het leven met en in de natuur terug naar de mensen te brengen, door dat wat ik al heel lang kan en met de kracht van mijn krachtdieren, kracht bomen, kracht vogels, de jacht, het leven en laten leven en de symboliek van rituelen en goden roepers.

SRY had een zeer fijnzinnige boodschap bij zich. Je moest al bewust worden van je zintuigen, van je eigen fijnzinnige eigenheid in de universele sferen om hem te zien. Het voelen ging vanzelf, het zien, had een roeplied nodig, een lullaby van Hermine met een zeer specifieke trilling een zeer specifieke energie.

Natuurlijk, natuurlijk is er altijd een synchroon lopende manifestering in het leven hier en NU, en dat heb ik al een tijdje geleden gevonden, via mijn schrijfcoach 🙏🤭, heb ik – het boek van Efra – gaan volgen van Maaike.

Ze zette muziek op haar fb waar ik meteen van dacht – ohhhh dit is zo thuiskomen – ! Daarna maakte Maaike een spotify lijst aan van de muziek van haar boek die ze met mijn schrijfcoach heeft geschreven en uitgegeven.

Die lijst ben ik beginnen gaan afspelen uren aan een stuk als ik aan het leren was om mala’s te maken.
Uren aan een stuk was ik al thuis aan het komen. Uren aan een stuk….

Het heeft me meer dan een half leven gekost om te beginnen aan de taal van 108 parels, in de kleuren van regenbogen in de psychologie van de levensenergie de kleuren die iedereen kan verstaan, gewoon omdat er boeken van vol geschreven zijn.

Het heeft me meer dan een half leven gekost om met de kracht, de schoonheid van de natuur te gaan werken en daarvan nog meer kracht van mij in te steken om het zo door te geven als glinsterende sneeuw door maanlicht en poollicht beschenen.

Ik dank SRY die me de diepte kan laten zien, die me daarin gaat begeleiden, van mij gelinkt aan daar waar ik voor wil leven…

Ik dank KA die me de wortelkracht heeft gegeven om me te triggeren te doen wat ik al doe en nog meer te durven.

Ik dank alle mensen, vrienden van vroeger en NU.
Love you all 💕😘

KA SRY – de reis was al heel mijn leven bezig, en vele levens hiervoor, nu ga ik verder, de mala’s geven me de kracht aan mijn handen, en dat is wat ik nodig heb, de kracht van de natuur door mijn handen voelen, dierbaarheid, dankbaarheid, liefde en schoonheid, levenskracht en energie, vol van wijsheid en levensliederen doorgeven door KA en SRY voor mij en voor U.

Ik dank de roedel van alle wolven – ⭐️Fientje – die me volgen in habitat van mijn levens.

En nu voor u dit…
met dank aan Maaike – het boek van Efra – om dit gisteren te delen.

💕🙏💕⭐️🙏

2 reacties op ‘KA & SRY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s