KA – SRY

Ik ontmoete daarnet KA een oude meester met lange haren een wijze heilighouten staf met een robijn, kristal, maansteen… . Hij stond in de ruime prairie van Amerika in het midden van het land langs mijn linker kant.

Plots kwam Sry van heel ver uit de donkerte van een helder meer, vanuit het water naar me toe met uitgestreken hand, legde een kleurenstraal in mijn hand naar zijn hand, mijn hand tintelde opende zich en we gaven elkaar de hand. Langzaam zag ik hem floe, maar als jonge god, een wijze jonge energieke energie die past bij zijn land, aanwezig in het licht van ijs, sneeuw, en het noorderlicht. Hij die goed weet waarom hij nu voor mij in beeld komt, heeft me een hand gegeven, en dit niet voor even, dat staat vast, hij staat nu langs mijn rechterkant.

De wijsheid van vanuit de aarde, verenigen met de wijsheid van het water, door mijn gidsen en Ik met het element ether – of hemel – universum – dat is wat ik ga doen in de reis naar mijn heilige driehoek…

KA -SRY en ik…
wat een mooie reis, bij een prachtige vrouw, dankjewel voor deze prachtige beleving en deze 4 wonderlijke dagen van healing, zelfkennis, ervaring, wijsheid en eigenheid, verbinding …

Dankjewel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s