dàt wil altijd wat zeggen!

Het valt me op dat het nieuwe jaar weer veel ‘lichtwerkers’ is komen halen.
Val alle leeftijden!

Dàt wil altijd iets zeggen! ALTIJD!

Het is ook normaal als de wereld in brand staat, het element vuur is heerser geworden al een paar maanden ondertussen.

Ik voel zelf dat er hoge energie is, en daardoor is er ook meer kans dat lichtwerkers gaan, het begon al begin december in mijn nabije omgeving….

Ik voel het ook in mijn dromen, ik ben op dit moment zelf met Myrthe bezig om mijn dromen te sturen en me te ook daarin te helen.

Nu ik een bijzondere bergkristal heb gevonden en gekocht in Antwerpen voel ik de kracht dubbel – en dus werk ik ook ‘dubbel’ en moet ik extra zorg besteden aan centreren en ‘op de aarde te blijven’.

Op dit moment ben ik heel sterk bezig om mijn ‘kanaal’ zo zuiver als kan te houden, dat niet – iedereen – zomaar kan binnen wandelen in de nacht en door de dag.

Ik heb veel hulp omdat ik het ook al een aantal maanden gelden gevraagd heb om mezelf in mijn dromen droombeelden te laten zien en soms een herbeleving te hebben om bepaalde gebeurtenissen te mogen en kunnen verwerken om verder te kunnen in dit nieuw spiritueel leven.

Mijn zoektocht zit er op, ik kan alleen nog maar verdiepen, dat is nieuw in mijn leven.

Nu we dit weten kan je echt zeggen dat het NU echt de tijd is om te voelen, voelen en voelen, want nu komen de antwoorden gewoon – uit de lucht gevallen – als je hebt geleerd wat je juist kan horen…

Dat is wel een voorwaarde natuurlijk.

Waarom ik dit schrijf, het is niet meer dat iedereen die hooggevoelig is op de zelfde manier hooggevoelig gaat blijven, sommige hooggevoelige gaan hoogbewust worden andere die hooggevoelig zijn en niet durven – bewust en of onbewust – gaan stagneren en zelf minder gevoelig worden door afstomping van hun eigen kracht.

Alles gaat dus intenser worden, karaktervorming en persoonlijkheidsvorming die is er altijd, maar nu ga je meer en meer zien dat net dàt wat je al meegekregen hebt bij je geboorte en waarmee je nu kàn gaan werken ook tot de voorgrond komt.

Dat heeft niets met talent te maken, maar alles met je eigen innerlijk weten, je missie hier op deze aarde.

Je kàn dat dus ook iet leren! Je kent het al!

Net dat weet ik, ik kan me er alleen maar in verdiepen, beleven en mezelf laten leven.

En ja, ik herken het, het aardse verdriet, de onwaarschijnlijk mooie kwetsbaarheid, die is nu het enige wat ons verdriet voor alle lichtwerkers die zijn gegaan ons allemaal vertellen, gebruik die kracht, met je gevoel vanuit je eigen wijsheden!

Kracht die bewust is en die de liefde kan doorgeven aan iedereen die ze ook kàn ontvangen.

Natuurlijk is het niet allemaal liefde en verbondenheid.

Dit is een intens jaar, zowel in de liefde als in de schaduwkant.
De schaduwkant is onze meest belangrijkste leermeester – zowel op aarde als in de hemel – het universum gaat je porren om dit ook ‘onder handen te laten nemen’ en gaat je zelfs pootjes lappen zodat je met een smak op je voeten gaat terecht komen en of je lam legt door ziekte.

Persoonlijk ben ik al een heel jaar me aan het voorbereiden op 2020. Vanaf zomer 2018 al bewust in heel 2019 zeer bewust en gerichter.

Dus nu is het aan ons allemaal!
Samen!

Om de intenties en opdrachten ter harte te nemen!

Ik ben klaar om je te ‘ontvangen’ !
Ik hoop dat jij er net zo als ik klaar voor bent.

3 reacties op ‘dàt wil altijd wat zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s