boeiende moeilijke dagen

ergens weet je het met ouder te worden, al ken ik mezelf, ik ga toch nog even mee gewoon door te twijfel en toch nog even mee om te voelen – af te toetsen – af het allemaal wel ok is.

nee dat was het dus niet…

nee het was weer een keer niet ok.

daar ging het plan van aanpak

daar ging voor een groot deel mijn illusie en moest ik alweer de drang om er controle over te krijgen – zowel innerlijk als uiterlijk – loslaten.

het gaat meestal zo bij mij.

een hele korte tijd na een gebeurtenis meestal voor een beslissing krijg ik een stemmetje dat – iets in een hele korte zin – zegt tegen mij. net dàt stemmetje is er altijd en altijd heeft hij/zij het juist.

maar mijn ego durft het wel eens aan om er niet meteen in mee te gaan.

dan gaat Ilma mee in het verhaal en gaat een spel spelen met intuïtie en het ego – egostratego -noem ik het nu.

ik heb het me beklaagd want het heeft nu wel echt zolang geduurd tot ik er weer lichamelijk last van begon te krijgen en dat is dus nu wel de stap om eens te gaan kijken wat er juist is.

alweer – egostratego – . het spel dat ik zo lang heb gespeeld en dat ik nu mag stoppen met spelen. De strateeg mag nu even gewoon vertrouwen op zijn intuïtie gewoon vertrouwen is al meer dan genoeg.

het mag er zijn.

zo komt het dat ik sinds de thuiskomst van mijn trainingsdag naar huis reed met een boordevol hoofd en voelde – terwijl ik in de avondspits zat in Leuven – dat het niet klopte, het egostratego spel moest niet meer gespeeld worden als ik voor mezelf ging opkomen en zeggen NEE, stop de spelen.

en toen kwam ik in een eruptie en een uitbarsting, waar ik nu weer u kan tegen zeggen en er weer hele grote en dikke knopen zijn ontrafeld en doorgehakt.

whatthef*ck wat een heftige tijd is het hier – wouw –

ja het is zoals de vulkaan die zomaar uitbarts omdat de lava eronder gewoon NAAR BUITEN MOET en jawel ook slachtoffers maakt.

u was gewaarschuwd gaan de verzekeringen nu zeggen, om de zekerheid te hebben dat als de vulkaan gaat stoppen met uitbarsten het leven weer zijn normale gang kan gaan.

ik heb knopen doorgehakt die in het verleden me egostratego lieten spelen. nee eigenlijk hebben mijn tranen dat gedaan, tot grote vreugde van mijn Jungiaanse therapeut – eindelijk we zijn er – na een jaar ploeteren zijn we door de laag van de strategieën gegaan en zijn we aan het transformeren!

joepie!

jawel zaterdag middag rond 15.30 heeft hij me in een training door middel van een imaginatie van ego naar ziel getransformeerd.

c est fini

gedaan!

c est fini

met het egostratego spel!

en dan moet je weten, wat ik de afgelopen week vrijdag deed!

plots ontwikkelde ik het – intuïtief – karakter profiel!

euh

wie moet ik nu eerst bedanken?

het universum?

Sander?

of Horus?

ik dank als eerste Horus, want zijn maat en zijn beeld en zijn oog geven me nog steeds trillingen van hier tot in mijn ziel…

Een reactie op “boeiende moeilijke dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s