vandaag is een dag zoals gisteren

ik heb de laatste weken kei hard gewerkt aan de twee andere websites die ik beheer en kei hard gewerkt aan de fb pagina die ik beheer en waarmee ik de warmste week – in mijn geval maanden – aan het invullen ben.

ik heb een ebook geschreven – wat na een diagnose autisme – vorige week, ik heb de sites aangepast omdat ik een coach onder de arm heb genomen om mijn methode en mijn model goed op de markt te kunnen brengen.

ik heb de afgelopen weken al training gegeven over – wat is autisme – en heb in de training met mijn model gewerkt, en ook hier weer, het werkt !

ik heb verschillende schrijnende verhalen gehoord en heb HOOP opgestart en ben van start gegaan met twee prachtige vrouwen waarmee ik een educatieve, professionele en gezellige toekomst wil mee opbouwen.

ik heb verschillende artikels geschreven over praten over gevoelens met kinderen, en heb een artikel geschreven over isolement.

ik heb vandaag een heel waardevol artikel – in het klad – geschreven over emotie regulatie en nog eens praten met kinderen & jongeren…

ik heb een wonderlijke verbonden ontmoeting gehad met ResetT een prachtvrouw die met ass jongeren en volwassenen de Sahara en de bergen van Marokko in trekt, het klikt ongelooflijk! joepie!!!!

en we hebben een huwelijksverjaardag – gisteren 12 jaar getrouwd en vandaag de verjaardag van mijn man – 52 jaar – we zijn 19 jaar samen volgende maand –

maar weet je wat, ik wil er zo graag gaan staan met wat ik kan, omdat ik rond me verschillende mensen rond me zie beginnen – met mensen werken – en ik mijn bedenkingen heb van zoveel…

ik hoor van mijn dierbare vrienden die ook met mijn onderwerpen bezig zijn dat ik het ook kan, wat andere doen, en dat is toch dubbel omdat ik niet als auti coach wil starten maar het wel doen in die zin – ik door mijn specialisatie – psycho educatie – ook wel goed moet weten wat coachen is en dus ook wel door dit te doen een coaching vraag krijg, dàn ga ik het dus wel doen!

ik ga wel voor kwaliteit, en kwaliteit kost geld, de voorbereidingen, de zelf training en het eigen inzicht voor je gaat beginnen vind ik nog steeds zo belangrijk dat ik er soms mee bezig blijf en niet naar buiten kom met dat wat ik weet, ken, kan en heb ervaren…

ja het punt is nu dat ik een goeie zeer gespecialiseerde business coach onder de arm heb genomen. die kost me handen vol geld, maar brengt me ook veel.

ondernemen met autisme is niet niks, ik moet de taal leren, het is niet zo vanzelfsprekend voor mij, maar het is nét die taal dat me sterk maakt en die mijn eigen kracht is.

communicatie, alles is communicatie! alles echt alles.

zichtbaar en onzichtbaar.

ik werk ook met de vergeten taal om daardoor de communicatie op gang te brengen, en zo een taal te spreken die je inzichten geeft en met die inzichten aan de slag kan in de rol waarin je ze wenst te gebruiken en dan die inzichten verbreden naar uitzichten en dit proces alsmaar te versterken.

return on investment op lange termijn, ja op lange termijn, ga daar maar eens mee naar een bedrijf. want daar wil ik naartoe met mijn model!

het is echt tijd om ook in euro’s te zien wat ik waard ben en wat mijn model waard is. het is echt tijd dat mijn methode op de markt komt en door coachen en begeleiders gaat gebruikt worden.

het is tijd om mijn licht door te geven!

en dat is iets waar ik nu al heel hard heb aan gewerkt en in 2020 heb ik een hoop materiaal dat ik in het afgelopen jaar heb ontwikkeld, gefinancierd, bestudeerd en heb uitgewerkt tot iets dat werkt dat ik in de eerste maanden van 2020 alleen daarvan kan ‘leven’ en dat met wat ROI voor mezelf.

ja want nu weet ik dat het goed genoeg is en dat mijn drive me toch verder gaat drijven naar daar waar ik wens te stappen en te gaan staan.

waardevol en kwaliteitsvol, ja ook eigenzinnig en heel creatief, heel zeker dat, als mezelf en met autisme.

en als ze me weer afwijzen dan geven ze me alleen nog meer drive om verder te gaan …

dat is wat ik ga doen, nu maar zeker de komende maanden!

en wie zicht nu afvraagt wat ik heb geschreven hier kan je alles vinden!

mijn professionele website
mijn educatieve website

en hier blijf ik bloggen!

helaas met wat minder tijd om jullie blogs te lezen maar ik lees wel mee hoor, ik maak nog tijd voor me -time –

veel liefs allemaal!

7 reacties op ‘vandaag is een dag zoals gisteren

  1. Gefeliciteerd met de verjaardag en je huwelijk.
    Ik lees dat je goed bezig bent en dat wat je doet ook naar buiten kan brengen. Het is je gegund om succes te boeken in al wat je onderneemt voor het woord autisme.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s