Ik las maar boeken, en het klopte niet…

https://www.mother.ly/life/the-truth-about-being-autistic-and-a-mother?fbclid=IwAR1P_yRPqqoMM9ptYe9pNmLF72O8bAvjulcYdQaDltp0ak-MmhVdgv1Hrcw

Ik ben die kraamtijd nog aan het verwerken, ik heb een hele tijd gevoeld dat ik – er niet was – en het was ook zo omdat ik het had geleerd – als het te moeilijk is dan ben ik er even niet meer – de ziel uit mijn lichaam – en verder het zichtbare op automatische piloot…

Post partum problemen, ja ik kan er van meespreken, 5 jaar tijd heb ik er over gedaan om mezelf weer ‘in de plooi’ te krijgen…

Hoe het kwam, daar had ik het raden naar, ik die in die tijd alle boeken las over baby’s, mama’s met baby’s, de ontwikkeling van baby’s, spirituele boeken over conceptie, zielenkinderen, …

Noem het maar op!

Ik ging voor de zoveelste keer in therapie, nu eens even iets anders – gelezen in een boek over HSP’s – want ook hiervan verslond ik de boeken – ik die naar antwoorden zocht en die ook niet te vinden zijn in die boeken over HSP – en altijd het gevoel had dat het niet klopte –

Daar in die Jungiaanse therapie hoorde ik na x aantal jaren dat ik wel eens Asperger zou kunnen hebben…

Ik die in volle postpartum mijzelf maar half overeind kon houden, ging opzoeken, en de puzzelstukjes vielen…

NU ben ik aangekomen en ga beginnen aan mijn 2de klein boekje over – sensorische waarnemingen – voor mij methode, en ik ben geblokkeerd.

TUUUUUUUUT –

Je ziet het, een zintuigelijke gevoeligheid doet wat met een mens.

Daarnet toen ik dit artikel las rolde de tranen over mijn wangen!

Wat een bijzondere tijd heb ik mogen beleven, ook al blijft die tijd voor eeuwig aan mijn lijf en zijn lijfje plakken, ik begrijp het nu, het staat in de kleuren van de regenboog op papier – antwoorden van de afgelegde testen – het zet me nu in verwerkingstijd….

In een kracht ook, in een leerproces ook, ook in mijn sterkte naar buiten toe…

En voor de mensen die professioneel met postpartum problemen bezig zijn, en willen weten hoe het is?

Call me! via een berichtje via FB – WAPP !

5 reacties op ‘Ik las maar boeken, en het klopte niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s