Goed ziek…

ik ben vorige week ziek geworden in de nacht van zaterdag op zondag en ben nog steeds goed ziek…

er is van alles aan de hand in mijn lijf, of toch niet?

ik weet het, deze keer ga ik er niet tegen vechten ik laat het gewoon even en doe wat ik kan…

en nu de kleine weg is kunnen we ons eraan overgeven, in de zetel met een goed boek!

ik kijk ernaar uit…

fijn weekend allemaal, geniet van de aankomende nieuwe ontluikende blaadjes!

9 reacties op ‘Goed ziek…

   1. Ja ik ben even sprakeloos als iedereen. Maar ik weet ook dat mijn land geen uitzondering is op alle revoltes van de massa’s die in opstand komen tegen de huidige politiek. En nu voel ik mij ook verplicht op volle sterkte tegen die rechts radicale stromen in te gaan die onze democratie aan het vernietigen zijn. Ik voel zelfs duidelijke overeenkomsten met de Duitse Weimarrepubliek, die aan dictatoriale – om het op die manier maar neutraal uit te drukken – krachten de ruimte heeft gegeven. Het is tijd voor andere politiek en ik zal er dit jaar druk mee bezig zijn, want dut is de strijd tegen het duister. En daarom zal het ons allemaal overkomen en zij die zich geestelijke sterk genoeg voelen kunnen het spirituele zwaard opnemen. Zo iemand ben ik dus. Maar in mei komen dan de verkiezingen Europees Parlement en dan zul je de zuiging van extreem rechts op volle kracht gaan zien doorbreken. En de EU mag niet ten onder gaan, maar zal volkomen hervormd moeten worden. Daar gaat nu al mijn energie in zitten. Maar het blijft een geestelijke ascentie en dus komt er uiteindelijk een nieuwe Gouden Eeuw te voorschijn als alle duister is opgetrokken. Tot zover! Ik heb er vertrouwen in! Nu de schok, in mei de tegenbeweging, haha.

    Geliked door 1 persoon

 1. Je eraan overgeven is het beste. Dan ga je merken dat je lichaam er iets tegen gaat doen.
  Soms is energie zoek en zal je lichaam dit aangeven.
  Nu je de rust kan vinden neem hem en je zal je snel beter voelen.

  Veel beterschap.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s