we hebben dat gehad !

we hebben Rode Neuzen dag gehad, een zeer belangrijk project!

we hebben straks De warmste week, weer een belangrijke week 

en we hebben

” zijn jullie niet beschaamd!” 

wel ja

ik ben ook beschaamd aan het worden…

https://www.een.be/van-gils-gasten/zijn-jullie-niet-beschaamd

13 reacties op ‘we hebben dat gehad !

 1. Ach Esther, laat ik je geruststellen: dit soort taferelen spelen zich overal ter wereld af en dat hoort bij de politiek vanwege de ego’s die daar rondlopen. Ik heb gisteren een Vlaamse hoogleraar staatsrecht op de radio gehoord, maar die zou van mij – ware ik daar aanwezig geweest – ook de wind van voren hebben gekregen. Nu is mijn Vlaams natuurlijk mijn zwakke punt, maar zoals ik hem meende te kunnen/moeten begrijpen, was het geen adequaat antwoord. Dus iedereen werkt aan die chaos of dat circus mee die door de media – en zeker door de tv-debatten – wordt opgevoerd. Ik pas daarvoor. Anderzijds weet ik vanuit mijn spirituele intuïtie dat al die grootse plannen (VN) en EU-plannen, noodzakelijk zijn en dat we via vele vergissingen en leerscholen door moeten blijven gaan en ik weet ook dat het allemaal uiteindelijk ten goede zal ontwikkelen. Vanwege die hogere energieën die nu op de aarde neerdalen, zoals ik op mijn blog vanochtend ook heb aangegeven. Geen zorgen dus, en laat die populisten (2D) maar wat roepen want hun emoties zijn zuiver, maar zij hebben het overzicht verloren.

  Liked by 2 people

  1. aha, ja, ik blijf me toch afvragen wanneer ze ‘de lessen’ gaan leren, laat staan ontvangen…
   dju het kost geld! en het is zwaar voor een gezin met een jong kind.
   sorry he, ik ben het even beu, we betalen ze heel veel hier in België hoor…

   Liked by 1 persoon

   1. Die lessen leren ze pas na dit leven in een volgend leven en dan willen ze ook nooit meer in het politieke bedrijf stappen. Maar ook wij hebben levens in de politiek doorgebracht, als leerheren en leenvrouwen, adellijke families in vroeger tijden etc. etc. Dus met die ervaring in mijn plunjezak kan ik mij nu gaan voorbereiden op het vormen van een tegenmacht tegen de politieke klasse in mijn land. Maar in Vlaanderen zou het niet anders zijn voor mij hoor!

    Liked by 2 people

 2. Wou eerst schrijven oei ik ben niet beschaamd.

  Tot ik ging horen over wat het ging. En ja ik voel me beschaamd dat ik in dit apenland woon. Want als er nog geen duidelijke regering kan zijn. Wat we dan nog niet mogen vergeten dat de kiezer zijn stem zelfs niet gehoord wordt en dan krijg je van deze situaties. Laat ze vallen en een iemand die denkt heel Antwerpen in zijn handen te dragen die mag ook eens goed gaan nadenken.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. ja, soms dank ik aan de politieke tijden waar alles duidelijk was voor mensen die er iets van kende en niet van kende –
   de sigaretten en de handen op de tafelgeklop.
   dat was tenminste duidelijk, nu weet ik het eerlijk niet meer…

   ik luister ook niet meer…

   helaas voelen we dat wel in onze portemonnee

   fijn weekend shivatje
   Namasté

   Liked by 1 persoon

 3. ja Esther we krijgen weer warmte records te verduren hihi , lukt vast wel , toch
  de hele politiek waar ook ter wereld is smerig
  we hebben er mee te doen , maar ik ben gestopt het te volgen
  want als ik mij er dan kwaad over maak , is dat slecht voor mijn ademhaling en ik wil nooit meer hyperventileren pppfffttt

  ik was in ’97 in Schotland , ja kan het je aanraden hoor

  fijne middag groet

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s