Kijk en blijf kijken

11 reacties op ‘Kijk en blijf kijken

  1. Even iets rechtzetten: Ik had niet eens gezien dat het een video-opname was en zag dus alleen het opschrijft: kijken. Vandaar de misverstanden die ik veroorzaakte. Ik ga nu ook kijken wat er is opgenomen. En dan volgt alsnog een reactie op. Excuus bij voorbaat.

   Liked by 1 persoon

   1. Het zet me wel aan het denken dat ik niet in de gaten had dat het een video-opname was, want de tekst liet ook een wijsheid zien: gewoon neutraal observeren en kijken zoals vogels dat doen en dat ze mens heeft afgeleerd. Maar ik heb nog steeds geen tijd gehad om de opname te beluisteren en vanavond ook weg. Dus ondanks mijn nieuwsgierigheid kan ik nu niets doen… Wat kunnen dagen toch anders lopen, zucht…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s