ik blijf er naar kijken…

https://vtm.be/hoe-zal-ik-het-zeggen/oeps-kwam-deze-boodschap-van-jens-fout-terecht?fbclid=IwAR3RAv9JA8Z1b3iqc8VzwYOPcEw7MTQnQ3JYnSnCIZ_GBhcx2tvpPyikYeU

rollen doen de tranen!

zeker goed luisteren naar de tekst, het zegt hoe het is!

Een reactie op “ik blijf er naar kijken…

  1. Nou Esther, ik ben even geëmotioneerd als jij en ook mijn tranen stromen over mijn wangen. Ik snap het echt niet, want een gewone opname….Maar dat heb ik altijd, ook bij concerten en andere gelegenheden, zoals zelfs lezingen. Ik heb kortgeleden ontdekt dat de Bron in mij dan zo blij is met de positieve energie waarin ik betrokken ben. Maar ik heb natuurlijk een enorme worsteling achter de rug dat ik als man zo emotioneel kan zijn, heftiger dan vrouwen zelfs. Raadsel. raadsel, raadsel…Zal; wel met mijn dubbele waterteken van vis en kreeft te maken hebben. Maar ik stop weer vanwege een onophoudelijke stroom tranen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s