in alle zintuigen

ik ga net 5 minuten vanaf nu schrijven

ook al loopt het af en is de zin niet af, ik stop

en toch wil ik graag even meedelen 

ik ben in de meest – intens jaar van mijn leven – beland en voel dat het maken van de lezing over ASS – mijn leven en de methodieken die ik gebruik en goed bevonden heb heel intens zijn om het op papier te zetten.

en ik weet dat ik straks wanneer ik het tweede deel van mijn cursus Intuïtie aan het geven ben weet dat die cursus mij heel erg heeft veranderd en nu ik gisteren en vandaag de vragen heb gesteld – wat kies je & waarvoor kies je niet meer – nog beter in de diepte van mezelf ben gaan kijken…

gisteren zag ik een berichtje van Shivatje via mail voorbij komen…

nu ben ik sterk, maar ja ik weet het – goed voor mezelf zorgen is be…

Advertenties

3 reacties op ‘in alle zintuigen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s