in stilte hoorbaar

 

 

 

9 reacties op ‘in stilte hoorbaar

  1. Een tijdje geleden hoorde ik deze dame….. Nooit opgeven… altijd proberen…
    Ze doet me denken aan mijn vader, die door een virus doof werd aan 1 oor. Hij moest zijn vioolstudie opgeven en belandde op een pad wat het zijne niet was. Toen hij net zo oud was als ik nu, schoolde hij zich om tot pianotechnicus. Met nog maar 30% van wat een ander hoort stemde hij elke piano loepzuiver. Dit meisje doet mij aan hem denken. En aan het verdriet dat ik van nabij mee moet maken als een ziekte je dierbaarste gave wegneemt…
    Dank voor het delen van deze engel lieve Esther xxx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s