het gaat door

het gaat alsmaar door,

door en door

het heeft in me iets te weeg gebracht dit filmpje dat ik deze morgen bij Lichtflits mocht bewonderen…

het is een bevestiging van de Ikkigheid van een beroemde psychiater in ons land.

als we echt willen veranderen dan is het heel simpel,

samen!

alleen samen kan je je verhaal vertellen vanuit ieders levensboek

samen kan je een boek schrijven van verandering, uit liefde…

uit liefde!

22 reacties op ‘het gaat door

   1. In mijn visie hebben de scenarioschrijvers zich laten inspireren door scifi-boeken, maar slaan de plank volledig mis met hun zogenaamde spirituele boodschap aan de mensen op aarde. Deze film kan niet eens symbool (blauwe en rode pil) staan voor de evolutie van de huidige mensheid en er wordt teveel geweld in gebruikt.

    Dit even in heel kort bestek want ik heb al vaker zitten worstelen met het verwoorden van mijn kanttekeningen, maar daarom zou ik eigenlijk de hele film weer opnieuw moeten bekijken, maar daar heb ik nu geen tijd voor. Dat houd je dus tegoed van mij.

    Liked by 2 people

 1. Op dit
  In mijn visie hebben de scenarioschrijvers zich laten inspireren door scifi-boeken, maar slaan de plank volledig mis met hun zogenaamde spirituele boodschap aan de mensen op aarde. Deze film kan niet eens symbool (blauwe en rode pil) staan voor de evolutie van de huidige mensheid en er wordt teveel geweld in gebruikt.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Ik ga er persoonlijk vanuit dat niemand de diepere zin zal verstaan, alleen al omdat het geestelijke onzichtbaar wordt gemaakt door al die filmeffecten. Het is pure sensatie geworden, een spannende kosmische dramafilm. Die droomwereld die tegenover de machinale mens wordt geplaatst bestaat helemaal niet, ook niet symbolisch (volgens mij).

   Liked by 2 people

 2. Helemaal eens met je en toch wordt er naar gekeken.
  Het is juist hoe dieper men ergens naar gaat kijken hoe meer inzichten dat je krijgt en dat je dan eigenlijk op een punt kan komen van is dit het. En eens dat punt dan pas kan men een stapje verder gaan.

  Aum Shanthi

  Liked by 2 people

  1. ik heb al veel nagedacht over – hoe bereik je nu het beste mensen in verband met bewustwording – en dat is meestal in beelden, zo praat ook de intuïtie – en die taal eenvoudig maar met inzicht brengen is een hele uitdaging.
   wanneer deze beelden worden begrepen hebben de meeste onder ons nog een ‘reis in bewustwording’ door te gaan…
   ik kan jullie helemaal volgen!
   Namasté
   Esther

   Liked by 2 people

 3. Weet je ook beelden die men laat zien kunnen bij de ene zo overkomen en bij de ander zo. Het is dan juist aan de persoon zelf om zijn/haar inzicht eruit te halen en dat uit gaan diepen.
  Zo komen ze vaak het verste.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s