de vraag van vandaag?

49050_images_71

Wat als de mensen gaan veranderen als ze met spiritualiteit bezig zijn?!

jullie mogen zelf invullen…

6 reacties op ‘de vraag van vandaag?

 1. De ervaring leert dat mensen die zich met spiritualiteit GAAN bezighouden, dat er erg veel verandert in hun leven; de vraag is dan wat oorzaak is en wat gevolg. Want het veranderproces kon al in gang zijn gezet toen vervolgens een spirituele workshop of een cursus op hun weg kwam. Feit is dat dergelijke veranderingen ook relatieproblemen met zich meebrachten en vervolgens een echtscheiding werd doorgemaakt. Maar dat is geenszins noodzakelijk (volgens mij).

  Als je, zoals ik, al je hele leven met spiritualiteit (als hobby) bent bezig geweest, dan ben je er inmiddels al aan gewend dat veranderingen – kleine maar ook grote en intense) met de regelmaat van de klok aan de orde van de dag bij wijze van spreken zijn. Ik ben eraan gewend en ik vind dat erg normaal. Als er niets meer in mijn leven gebeurt of verandert voel ik mij bijna doods en vraag ik me af wat er met mij aan de hand is. Maar inmiddels – ter verklaring – heb ik al een tiental levens in één leven achter de rug.

  Maar er zijn miljoenen mensen zonder enige vorm van spiritualiteit door het leven gaan en zij zijn op hun manier gelukkig. Daar valt niets op af te dingen. Iedereen zoekt zijn eigen levensinvulling en iedereen heeft het recht om zijn eigen keuzes te maken.

  Maar afsluitend denk ik dat erg veel mensen als ‘ietsist’ gekenmerkt kunnen worden, ook zonder spiritueel te zijn.

  En uit het geringe aantal inhoudelijke reacties op deze vraag van Esther, denk ik dat de vraag velen heeft overvallen, of zich er niet mee bezig willen houden. Het is niet anders!

  Geliked door 1 persoon

  1. ja zo een vraag is een ‘overvaller’ en er mooi rondlopen is iets wat we doen…
   het is niet anders zo is het…
   ik kom nog terug op je uitleg. ik heb een super goeie lezing gehad en heb vandaag cursus gehad over aarden en aromatherapie… hmmm wat een leuke combinatie met spiritualiteit en intuïtie….

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s