ik wist niet dat ik het kon!

tekeningen lezen

kan jij dat?

de eerste foto is illustratief en is gemakkelijker te lezen als een intuïtieve tekening

de tweede foto is een tekening van een vriendin die intuitief tekeningen maakt en blind de kleuren neemt om te tekenen.

weet jij wat er te ‘lezen’ is?

ik wist niet dat ik dat kon!

mijn vriendin ging elke dag een intuïtieve tekening maken en ze post die nu nog elke dag op haar pagina

en plots las ik die tekeningen!
ik deed dat gewoon!

trouwens deze tekening is gemaakt door een vraag naar mij toe en de oplossing of de ‘verklaring’ van een gevoel, een probleem heeft ze in dit beeld getekend…

zo werken is een mooi proces!

ik lees dus tekeningen
en door tekeningen komt er een inzicht.

tekeningen zijn een medium om het innerlijke in beeld neer te zetten.

een grote meerwaarde voor iemand die er behoefte aan heeft om inzichten te krijgen.

mijn vriendin en ik werken samen
zij tekent en ik beschrijf

ja zo simpel is dat
wij kunnen dat!

zonder dat we dat van elkaar wisten, helemaal organisch ontstaan!

hoe het werkt?
jij stuurt een foto op naar mijn vriendin
ze maakt een intuïtieve tekening
en ik beschrijf wat ik zie, voel, en lees…

ben je nieuwsgierig?

ga eens kijken naar
https://www.facebook.com/E%C3%A9n-tekening-voor-elke-dag-2…/

en probeer het eens!

foto van Life Inspiriti.
foto van Life Inspiriti.

4 reacties op ‘ik wist niet dat ik het kon!

 1. Over de eerste tekening zie ik een eenheidssymboliek: de boom is het huis van alle takken, wortels en bladeren die er ieder jaar cyclisch weer aan groeien vanuit de knop en een bloeiperiode kennen en vervolgens in het najaar weer afsterven.
  Maar de boom is verbonden aan het menselijk woonhuis dat dezelfde taken heeft ten aanzien van de gezinnen die in dat huis komen wonen en daarom is dat huis (kosmisch) ook ingebouwd in die boom. eenheidsbewustzijn op aarde. Dan zie ik in de dolfijn als symbool voor bewustzijn uit andere werkelijkheden zoals de walvis, als bewoners van hoger bewustzijn, die hier als zoogdier komen wonen om de mens te beschermen voor zijn gezondheid en die van de aarde. Dolfijnen zijn intelligenter dan de mens en daarom van groot belang. Walvissen zijn kosmisch belangrijk en verbonden met de mens via de laagste walvischakra die boven de 8 gewone lichamelijke chakra’s bestaan. Als de walvis voor de aarde verloren gaan, dan vergaat de mensheid ook. En eveneens de aarde.
  Vandaar dat dit een uiterst interessante tekening is die gemaakt is door iemand met een hoger bewustzijn.

  De tweede tekening levert eveneens een eenheidsbeleving op: Het kosmische hart biedt leven alle alle planten en bloemen en maakt daarmee de woonomgeving van de mens leefbaar en biedt een schitterende natuurlijke schoonheid. En ook staat vast dat zowel de natuur als ook eigenlijk alles eigen tonen schept, die we met ons hart kunnen verstaan. Maar alles in de natuur levert muziek en die worden hier vertolkt door muzieknoten. Zonder muziek geen leven omdat alles wat leven zijn eigen tonen naar buiten uitzendt.

  Deze tekeningen zal ik ook langer op mij laten inwerken en uitprinten om ze gelegenheid te bieden mij innerlijke trillingen door te geven. Als ik boodschappen ontvang, dan zal ik ze hier verwoorden.

  Liked by 1 persoon

   1. ik ken nog veel niet wat je schreef, over de dolfijn, de walvis en die spirituele betekenissen die ken ik nog niet…
    ik kan het wel lezen in alle boeken over krachtdieren, maar de linken met de chakra’s is wel heel interessant…
    van waaruit kan ik dat leren?
    de eenheidssymboliek dat ken ik natuurlijk wel!
    en als je dan toch ook dat achterwegen laat en volledig gaan invoelen dan ‘zie’ je nog zoveel meer…
    ik heb vandaag weer wat geleerd van je Jan Willem!
    dankjewel!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s