het begin van het einde

All-focus

gisteren schreef ik deze blog

https://liefdeuitdehemel.blog/2018/06/23/los-schrijven/

wat ik gisteren nog niet wist, wat de ‘energie van mijn woorden’ waren, weet ik vandaag al iets beter.

maar het is straf, er is iets strafs aan de hand.

ik las gisteren in de vluchtte dat – alles energie is, alles heeft een trilling die bij ons, mens en dier, binnen komt en daar zijn energie laat doorwerken –

ik schrok net niet, maar ik had die link niet echt gelegd. ik krijg energie van de stilte en de natuurgeluiden, minder veel minder van woorden.

maar zo moest ik het dus niet bekijken!

ik las dat de energie van woorden een trillings – inpakt hebben op ons hele ZIJN. die trilling is verbonden met ons aardse leven!

dus met andere woorden – woorden die uitgesproken worden die komen bij ons binnen niet alleen verbaal, maar geven ook een trilling af in ons zijn en in ons lichaam waardoor we zowel emotioneel geraakt zijn als lichamelijk en daarop reageren alle zintuigen die we hebben met daarbij de gevoelige zintuigen die je hebt.

die kunnen dan weer op hun beurt getriggerd worden vanuit je persoonlijk bibliotheek en zo verder en zo voort…

ja en nu jij – welke woorden komen bij je binnen met een fijn gevoel van trilling? en welke hebben een gewoonte trilling en welke hebben een….

straf, hoe we praten tegen alle levende wezens, stil of gewoon, luid … heeft dus een inpakt.

ik heb mijn cursus Intuïtie gisteren af geschreven, ik heb het spirituele eruit gefilterd en ben daar nu aan bezig in een surplusje van de cursus – wie geïnteresseerd is kan deze meteen na de cursus komen volgen- en ik ben verder gaan broeden en gaan neuzen in de boeken die ik al had en de boeken die nu voor mijn neus liggen krachtdieren…

gisteren was het mijn eerste wandeling Krachtdieren, niemand is komen opdagen, ook al omdat ik zo in de flow was om de 81 blz cursus af te schrijven en het in een ‘inspiriti’ groepje op fb het had aangekondigd dat het niet doorging, maar ook omdat geen haan ernaar kraait om nu bezig te zijn met krachtdieren…

maar ik ging toch even de natuur in, voor als er toch mensen zouden opdagen die het niet zouden hebben gelezen.

het was een prachtige avond, ik liep met ons fien over de grasvlakte en rond de vennen van de keiheuvel, ik zag een familie vissen in het ven, vader, vader en twee kinderen.

ik dacht in de eerste instantie – dat mag niet – en ik ging dichter bij, naar mijn ruwe berk, mezelf proberen te aarden door mijn hand op de stam te leggen, ik sprak tegen mijn berk, maar was constant afgeleid door – hen die iets deden wat niet mocht –

ik betrapte me erop dat mijn nieuwsgierigheid het soms overnam en ik wenste te gaan kijken in de grote witte emmer die ze tussen hen hadden instaan, ook al mocht het niet.

ik sloop alvast dichter, want ik weet dat je de vissen kan wegjagen als je zo plots komt aangewandeld…

ik nam de andere kant met mijn loslopende heel blije fien – dat ook niet mag nota bene – en wenste dat ik het tafereel kon losmaken van mijn idee – dat het niet mocht – we deden trouwens allebei iets wat niet mocht…

we liepen verder, ons fien heel blij ze kon weer zwemmen en nadien rollen in het zand!

ze keek zo hemels naar me, dankjewel baasje!, zag ik in haar ogen verschijnen…

mijn hartje vulde zich met de prachtig gesluierde zon die vrolijk verder scheen alsof ze niet wist om welk uur ze moest gaan slapen…

ik stond even stil, ik keek naar de vederlichte wolken voor de zon, naar de bomen, naar het water en naar de vissers die blijkbaar geen succes hadden.

en lachte, en genoot even…

met een hoofd vol met geweldige woorden, met wijze dingen en in geen verte een mens die het wenste te horen. mijn persoonlijke bibliotheek ging even open. ik stopte het woord – alweer – in mijn gedachten en haalde diep adem.

ik stapte naar de auto, reed langzaam weg…

ging op tijd slapen en droomde over ‘de wens dat ik een kindje zou mogen krijgen’ met de woorden – alstublieft schenk me een kindje –

ik leerde gisteren dat elke woord een trilling heeft, elk woord heeft een trilling, ik weet wat er in mijn persoonlijke bibliotheek zit, ik weet dat ik te ‘ontsluieren’ heb, en ik weet…

ik weet nu genoeg!

ik heb vissers zien vissen in een vijver die er eigenlijk niet voor geschikt is

(daar zitten karpers in die zeker een halve meter groot zijn, je kan ze met blote oog zien als ze aan het zonnen zijn in de ochtend zon) dat kan je niet zomaar ophalen met een gewoon vishengeltje…

ik heb de natuur op zijn best mogen ervaren gisteren

(maar door mijn vol hoofd en mijn vooroordelen heb ik er niet genoeg van kunnen genieten, wel geprobeerd maar niet tot een resultaat gekomen)

ik heb ons fien zien dartelen en rennen met haar typische westie spurt, en haar wit gezien tussen de hoge begroeiing omdat er daar iets zo geweldig goed rook

ik heb de sluiers voor de zon gezien, tjonge veder licht, nog even wat warmte en het ging zo verdampen!

ja dat zijn me dierbare dingen, woorden van zelfkennis, woorden van actie met een prachtige radius, woorden en beelden voor te toekomst !

wat een uitstap gisteren, je kan je het gewoon niet voorstellen hoe de antwoorden zo maar naar je toe komen!

dankjewel, dankjewel dankjewel!

ik ben zeer dankbaar voor gisteren avond, deze nacht en nu op dit moment dat ik ‘de woorden als trillingen mag ontvangen’…

 

 

 

wie zich nu afvraagt wat er is gebeurd?

dat is wat ik heb geleerd uit mijn cursus Intuïtie, uit mijn trainingen vanuit zelfstudie natuurcoaching, dat is wat ik heb geleerd vanuit mezelf door met innerlijke beelden te werken, en dat is wat ik heb geleerd dat schrijven helderheid brengt…

en de sluier, ja die gaat wel verdampen…

ik ben zeer gelukkig!

en nu actie, het laatste stuk schrijven van het leuke extra cursusje!

yes yes yes!

 

4 reacties op ‘het begin van het einde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s