de langste dag

35763180_2044264738941184_5624198359158882304_n

het is altijd een feestdag voor me, een soort verjaardag, ik noem dat elk jaar mijn innerlijke verjaardag!

ik heb een droom, om ooit echt het feest van het licht te vieren, met alles erop en eraan.

6 weken op voorhand in afzondering

mijmeren over hoe je bent gegroeid, naar het NU kijken en je boodschappen laten binnen komen.

ja ik zal me een ander moment moeten zoeken, ik heb gisteren een leuke dag gehad, maar zeker niet alleen, ik heb geschreven aan de cursus, ik heb schakelles gegeven aan een beginnende schakelaarster (leren autorijden) en dan heb een een jongetje bezig gehouden…

hij lag om 8 uur in zijn bed en ik om 9 uur…

en vandaag is het onze feestdag!

wij gaan straks hem inschrijven in het eerste leerjaar van het College in Mol en daarna gaan we spelen en iets lekkers eten in het zilvermeer.

ja en ik ga vandaag weer verenigd worden met mijn man, hij is 3 dagen niet huis geweest en op het werk gebleven…

en weet je wat, ik ga dit weekend nog eens op mezelf in de avond met ons Fien naar de keiheuvel trekken om even van de lange dag(en) te genieten.

want hoe je het draait of keert, en ja shivatje, volgens mij weet ik wet achter de gordijnen zit…

ik krijg tekens en weet welke weg ze op gaan!

natuur fluisteringen zijn het…

Advertenties

3 reacties op ‘de langste dag

 1. Wat leuk dat je het inzicht begint te krijgen van de gordijnen. De ontsluiering. 🙂
  De dagen worden langen dat is mooi maar wat nog mooier is dat men dan ook met lichaam en geest ervan geniet. Vaak zonder dat bepaalde mensen het weten.
  Een vision quest zoals de indianen het noemen, je even alleen terugtrekken. Dat laten komen wat je al in het leven gezien hebt en dan terug keren in het nu. Het lichtfeest zonnewende is zo prachtig.
  Ik zeg altijd het is voor iedereen die even naar het verleden durft te kijken dan daar even mag blijven hangen de lessen die deze dan geleerd heeft brengt hem terug in het hier en nu. Dat zijn de lange dagen om door te denken op bepaalde dingen van het leven.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. oh ja, prachtige omschrijving van dat waar ik naar verlang, maar eigenlijk nu al meemaak. mooie naam die de indianen eraan hebben gegeven! trouwens morgen heb ik mijn krachtdieren wandeling, en het lijkt alsof die kennis gewoon komt ‘opgeplopt’ straf! een heerlijk thema trouwens… yes yes yes ! ik denk dat het iets met de gordijnen te maken heeft… knipoog!
   Namasté shivatje

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s