inhalen

https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/stilte-in-je-hoofd/?utm_source=social&utm_medium=facebook&utm_term=stilteinjehoofd_19042018#

images (4)

zin in een ritje?

ik ben deze week aan het ‘inhalen’ wat ik vorige week niet heb kunnen doen.

inhalen…

straf,

ik dacht dat ik niet meer zou inhalen in het huishouden, alleen gewoon verder doen op het ritme van elke dag?

neen, ik wil meer, ook nog de truien wassen en buiten laten drogen, een gezonde en voedzame maaltijd elke dag met veel verse groentjes nu de temperaturen stijgen…

overvloed aan werk en groentjes…

wassen, poetsen, regelen, psycholoog bezoek met de kleine om ons dossier in orde te krijgen, zelf aan het dossier werken, plannen voor het weekend, zorgen dat alles klaar is voor het weekend, en mezelf recht houden… kleding terug sturen, verkeerde maat besteld – dju en ik die alles dubbel controleer voor de kleine – naar de zorgjuf, een bespreking…

geen tijd meer voor iets anders… de tijd glipt uit mijn handen…

slapen in de zetel wanneer de kleine gaat slapen…

inhalen, opstarten, inhalen…

volgende week mijn schijfwerk terug opnemen, daarom werkte ik deze week extra hard, om volgende week het schrijfwerk te kunnen ‘inhalen’

mijn auto is nochtans niet groot hoor

achter-auto-modeljong-geitje-20765078

16 reacties op ‘inhalen

   1. oh lala van mijn zwakte mijn sterkte maken, ik ga er het nu meteen laten stromen – trouwens het heeft ook te maken met de zwaluw die ik tekende, alleen ik ga zwemmen en hij gaat vliegen… (wat een werk in het onbewust deel van mij). tekenen heeft blijkbaar een stroming veroorzaakt in mijn huis. mijn oorspronkelijke taal opnieuw laten spreken! tjonge dankjewel voor dit doordenkertje ! dankjewel vreugdedansje!
    Namaste !
    (ik ga meteen een schetsboek halen)

    Liked by 1 persoon

   2. de zwaluw hoe je deze tekende met een bepaalde openheid maar ook het wit van kracht en geslotenheid.
    Mooi zijn doordenkertjes als deze waar je inzicht uit haalt

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

   3. oh ja het klopt, helemaal ik sta vol kippenvel! en trouwens het zwart witte is eigen aan mijn denken en de gedachten die ik heb zijn dat meestal ook, maar altijd in de vorm van de natuur, en vooral van bomen, vogels … een eigenheid, een schoonheid waar ik energie van krijg en een verbondenheid – zonder woorden dan nog… straf hé dat je dit allemaal kan linken! heerlijk !!!!
    namasté lieve schivatje !

    Liked by 1 persoon

   4. Ik link het niet echt. Doordat men het tekent voel je de tekening aan en vanuit daar geef ik mijn antwoord.
    Het mooie van al is dat heel wat in je droom is voorgekomen dat jouw leventje mooi beschrijft.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

   5. dees is echt heel interessant aan het worden! ik twijfel ook aan het ‘zwart witte denken en gedachten, ik zie wel een verbondenheid en samenhang, en dat is niet zwart wit.

    ik ben heel dankbaar voor je linken, daar leer ik van om even uit mijn snelweg denken naar het voelen te gaan, hmmm ik ga het nog eens bevoelen mijn droom en de tekeningen erbij, een tekening ervan maken, en geen associaties erbij zetten… ja dat ga ik eens doen sé!
    ik heb al een inzicht erbij gekregen! ja het stroomt… ik ben heel nieuwsgierig waar het naartoe stroomt…
    namasté shivatje

    Liked by 1 persoon

   6. Waar het water (gevoel) stroomt. Daar zal je tekening naar leiden.
    Denken houd gevoel tegen en je legt in zoveel gevoel al vergeten mensen dat. Waar anderen heel veel informatie uit kunnen halen.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s