energie

dank jullie wel voor de succes wensen voor vandaag. ik zal het pas deze avond nodig hebben. dan zit het zaaltje vol, deze morgen heeft er een bijzondere energie plaats gevonden.

op 1 na hebben alle 5 deelnemers door omstandigheden in het leven één voor één afgezegd.

gisteren las ik dat – Mercurius  achter loopt – . ik weet niet in welk huis Mercurius loopt bij mij, maar het is opmerkelijk, en eigenlijk als ik heel logisch nadenk had ik het geweten.

deze morgen maakte onze zoon me vroeg wakker – omdat hij schrik heeft van het geluid van de wind – en natuurlijk gaf hij me de clou van heel het verhaal dat ik even moest leren.

de energieën zijn heel heftig – van hier naar daar – van helder naar ja naar waar? – eerlijk ik voel het aan mezelf ook, het heeft met veel te maken en veel intensiteit en niets duurt lang, vluchtig en soms niet pakbaar om er een uitleg over te kunnen geven.

nu ik ga gewoon over naar ‘vragen sturen’ dan gaat ik gewoon verder, we kennen het ondertussen.

maar ik stel me wel de vraag deze morgen – hoe komt het dat bijna iedereen vreselijke pech heeft gehad de afgelopen dagen? –

ik hoef ze niet te stellen, maar ik kreeg er wel een antwoord op – het is een heftig seizoen, waar veel mensen kiezen om te sterven, ziek te worden en om te leiden door andere levens gebeurtenissen. het is eigen aan de herfst en de overgang naar winter – iemand grapte en lachte we hebben het al druk genoeg hierboven – 

ik kreeg de raad om op een andere moment wanneer het seizoen geen overgang is aan het voorbereiden en het rustig is qua energie, opnieuw iets te organiseren.

wanneer de kersenbloesem bevroren is….

https://esthercuyvers.wordpress.com/2017/10/18/de-stroom/

ja we hebben een les geleerd, ik ben nu helemaal klaar voor vandaag en kijk reikhalzend toe naar deze avond, alles is klaar en start !

ook al weet ik dat ik niet alles kan zeggen, voelen en invoelen, ik weet dat er nu al een pak nieuw materiaal in de pc zit om een beginnende training te gaan schrijven, ik weet ook dat het te vroeg is om dit naar buiten te brengen ook al liggen de zinnen op het puntje van mijn tong, het is te vroeg…

ik begrijp nu bijzonder goed dat ook de deelnemers mee in de energie gaan van de gebeurtenis, en deze ja heel heftig is en voor sommige is geweest. ook voor mij als ik eerlijk ben… de eerste keer is altijd spannend.

het is ook een kwetsbaarheid die je boven legt voor mensen door mijn eigen kwetsbaarheid. mensen ‘leren’ liever een training, waarbij ze exact het zelfde beleven dan nu in de kennismaking…

ik ben blij met het inzicht dat ik daarnet voor de spiegel in de badkamer heb gekregen. ik ga me vandaag laten ‘varen op de dag energie en blijven staan dicht bij mezelf’ .

en nu start, op naar een lekker etentje een feestje , om dan mijn ding te doen in een mooi gezellig zaaltje met mooie mensen…

 

9c6175df1b4e57cb3157257dcc08a608

9 reacties op ‘energie

 1. Esther veel succes straks.
  En ja het is een zware energie die door raast deze dagen. Allemaal te danken aan de volle maan en waar mensen niet weten hoe ermee om te gaan.

  Maar geniet en je zal merken vanavond ben jij die de wijsheid door zal geven.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. Lieve Nicole, ik was bij je in gedachten… hier volgen de komende kennismakingen
   natuurlijk gaan we door!

   de eerst volgende zielverbonden medium kennismaking 

   op – zaterdag 10 februari 2018

   in de voormiddag vanaf 10 uur
   avond vanaf 20 uur
   op – vrijdag 16 februari 2018

   de eerst volgende vervolg training zielverbondenheid

   JA JA!!!! gaat door op

   op – vrijdag 30 maart 2018

   in de voormiddag vanaf 10 uur
   avond vanaf 20 uur
   op – zaterdag 31 maart 2018

   in de voormiddag vanaf 10 uur
   avond vanaf 20 uur

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s