het is weg !!!

ja ik heb een mailtje verstuurd !

naar een schrijfcoach !

“Beste,

eindelijk zet ik de stap, ik heb je leren kennen via FB via de FB pagina van Carine Schelkens.
we hebben 1 ding gemeen, een westie en ook chronisch ziek zijn maar ook de natuur… en natuurlijk dan ga je door lezen, en kom je bij een bouillon blokje terecht… knipoog.
ik zal even heel eerlijk en duidelijk zijn – ik heb een schrijfcoach nodig omdat ik op autistische wijze schrijf –
waarom?
ik heb sinds een aantal jaren de drijfveer om – niets dat alles is te schrijven – ben er al twee jaar mee bezig en telkens als ik een stukje doorstuur naar mijn ‘vrienden’ krijg de bevestiging van dat wat ‘niet verstaan baar is’ en ‘dat wat te langdradig is’.
ik ben al twee jaar bezig, met schema’s en alles, ik heb zelf al een uitgever!
natuurlijk is het niet alleen de bedoeling dat de vrouwen en mannen met ASS mijn boek kunnen lezen… knipoog…
– het is niet echt iets dat ik ‘uit de lucht pluk’ ik schrijf al jaren een blog, en ook daar dikwijls de zelfde opmerkingen – waarover schrijft ze?- ik heb een select publiek dat me leest – ik kan daar mee leven hoor, maar een boek schrijf ik voor een groot publiek.
welk boek wens ik te schrijven?
heel eenvoudig over kinderen krijgen en géén kinderen krijgen.
endometriose – operaties – vruchtbaarheidsbehandeling – verlies van zwangerschappen – onzichtbaar ouderschap – om uiteindelijk vanuit een ‘onmogelijke situatie’ toch een mirakel te mogen krijgen – postpartum problemen en de mogelijkheden die ik heb gehanteerd om hier verder mee te leven.
binnen 2 maanden is het 6 jaar geleden dat ik zwanger ben mogen worden, ik start opnieuw met schrijven – ook al is het op mijn ééntje niet moeilijk om te schrijven, want dat doe ik al mijn hele leven in dagboeken – maar wel de juiste ‘taal’ te vinden om het verstaanbaar te maken en verder te schrijven…
mijn vraag aan u?
is dit iets dat U of een collega eventueel ziet zitten om mij te kunnen begeleiden?
alvast heel erg dank voor uw antwoord en de tijd die u in lezen hebt gestoken.
met veel levensliefde
Esther Cuyvers
esthercuyvers.wordpress.com”

9 reacties op ‘het is weg !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s