The Phone Call

Heather, een timide jongedame die bij het callcenter van een hulplijn werkt, krijgt een telefoon van een man die zijn identiteit niet wil bekendmaken. Ze heeft er geen idee van dat deze oproep haar leven voor goed zal veranderen.
ga zeker eens opzoek naar deze aangrijpende film, kijk hoe de wereld is en kan veranderen!
vandaag is het https://www.zelfmoord1813.be/blog/werelddag-suicidepreventie
we kunnen er niet omheen, veel jongeren en mensen verlaten de ‘harde’ wereld, we kunnen volgens mij daaraan veel doen…
één ding dat ik al heb gedaan, mijn phone alleen te gebruiken als phone, om gesprekken aan te gaan met de mensen die ik nog niet ken en ga ONTmoeten…
wie doet mee?
kijk ook eens naar mijn fb pagina daar staat een filmpje dat echt de beste 15 minuten bevat die je hebt gezien op fb!
Noot
het raakte me zo vandaag en gisteren avond. ik wil het graag delen vandaag…
persoonlijk ken ik niemand dicht persoonlijk die zelfdoding heeft gepleegd, maar ik ken wel de plannen, ik heb veel gewandeld en gepraat met mensen en jongeren… luisteren is goud waard ! luisteren en tijd vrij maken dat is meer dan goud in een levensdag voor deze mensen. van oud naar jong, van jong naar oud…
canvas

6 reacties op ‘The Phone Call

 1. Zelfdoding… veel te vaak voorkomend in Vlaanderen… de cijfers zijn schrikbarend hoog 😔 Een nicht van mij stapte uit het leven toen ze 26 was. Een knappe, intelligente vrouw die het goed voor elkaar had op alle gebied… Dacht iedereen toch… Het waarom is altijd een groot vraagteken gebleven. Verschrikkelijk is het geweest voor haar ouders, broers en zussen. Het niet weten waarom en het vermoeden dat ze zwaar ongelukkig was geweest over ‘iets’ en er nooit over heeft gesproken…

  Liked by 1 persoon

  1. Oh Matroos Beek, het zijn meestal de ‘verfijnde sensitieve talentvolle’ mensen die ervoor kiezen. jongeren en volwassen die heel diep het leven beleven. zo intens dat er geen woorden voor bestaan om het te uiten. ooit heb ik horen zeggen van iemand dat – het leven te intens is om te leven – ja ze spreken er bijna nooit over, ofwel in een heel subtiele taal… innige groet en mooie herinneringen aan je nichtje…

   Like

   1. Ja klopt, ze was vrij stil, talentvol en intelligent… De wereld zou niet zo aan deze mensen mogen voorbijgaan. Het is te vaak aan de ongevoelige grootsmoelen die over deze sensitieven heen walsen. Nu zie ik plots weer die akelige Trump voor ogen.

    Liked by 1 persoon

   2. oh Matroos Beek, sensitiviteit is ondergewaardeerd, al even, misschien wel doordat de ‘mannelijke kant’ doorgeslagen is in de wereld. vrouwen die gevoelig en talentvol zijn – trouwens ook mannen hebben een heel vrouwelijke kant – zijn daarvan ofwel – onzichtbaar – ofwel manwijf. heel sensitieve mensen (meestal met een hoge intelligentie ) zien waar de schoenen knellen en zien de toekomst somber in…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s