mee – werken

gisteren lag ik nog eens heel letterlijk met mijn voeten omhoog…

deze week was intenser dan ik dacht. nu weet ik weer waarom ik ben aan het loslaten en aan het afsluiten.

ik heb mezelf de voorbije dagen nog eens leren kennen als confronterend in mijn werk als begeleider naar mijn mee wandelaar toe. ik zelf verschoten hoe anders ik in mijn schoenen sta na de afgelopen 10 maanden.

een kracht die ik nu wel naar buiten durf te halen als ik iemand mag begeleiden. die kracht die komt echt van ‘het leven liefhebben vanuit je ZELF, de kracht van het hart’.

neen ik ben niet geschikt als je lieve woordjes wenst, ik ben een natuurcoach die met de natuur van u en de natuur rondom ons heen werkt, leven en afsterven zien we wel degelijk tijdens de wandeling, omdat er beheerswerken zijn gebeurd, wel ik doe ook ‘beheerwerk’ met mijn mee – wandelaar.

https://esthercuyvers.wordpress.com/2017/06/10/toekomst-bomen/

maar zoals altijd, je werkt ook een beetje mee… mijn nieuwe versie is een stuk krachtiger dan maanden geleden, en dat vraagt ook voor mij tijd om dit te begrijpen hoe het ‘nu zo is gekomen?’…

eigenlijk moet ik het niet ver gaan zoeken, ik doe gewoon mijn hobby verder en heb mijn tools nu in handen die ik graag gebruik en verder wil gebruiken. ikzelf heb er veel van geleerd de afgelopen 5 jaar, nu zet ik gewoon verder wat ik het liefste doe voor mezelf en ja dus soms heel soms ook nog voor andere.

een hobby, waarmee ik elke dag werk en het mee – werken heeft ook voor mezelf een spiegel voor gehouden. ik heb veel geleerd over waarom ik doe wat ik doe en hoe ik het verder wens te doen…

heel intens was het, in de regen wandelen, in de zon wandelen, en verder wandelen in mijn dromen (knipoog) mijn leerschool gaat ook daar verder.

het is me wat geweest, zodat ik gisteren heel vroeg naar bed ging en nu een dag rust neem, ook een platte rust, bij de motregen.

nature-670025_960_720

nood voor mezelf

@ mezelf, neen het is niet meer nodig om verder mee – te werken, schrijf je dromen op en je zult zien waar de volgende stap gaat genomen worden

@ Sander, ik heb VORM aangenomen! en daar ben ik zo super blij mee!!!!

@mezelf, ik open geen praktijk! mijn ZELF heeft alle tijd en ruimte nodig om verder te ontwikkelen nu ik met hele toffe ‘dingen’ bezig ben.

@mijn vriendin, ik besef nu ook wat mijn levensdoel was de afgelopen 44 jaar, nu op naar de volgende. dankjewel voor de wandeling gisteren!

@mijn mee wandelaar, dankjewel, ik ben je dankbaar dat je mij het vertrouwen geeft.

____________________________________________________________________________________________

fotobron PX

4 reacties op ‘mee – werken

  1. Esther je derde alinea begrijp ik niet helemaal. Het komt rommelig op me over. Misschien had je moeite met het verwoorden daarvan?

    Eenmaal weten wat je wilt doen en hoe je dat wilt vind ik al een enorme stap.
    xPetra

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s